Win een optreden tijdens New Skool Rules

newskoolrules

Op 5, 6 en 7 april staat er een nieuwe editie van New Skool Rules gepland in Rotterdam. De internationale muziekconferentie telt drie dagen lang panels, optredens en afterparty’s. Er zijn talloze internationale vertegenwoordigers uit de muziekindustrie aanwezig die op zoek zijn naar nieuw talent.

In samenwerking met New Skool Rules biedt Hiphop In Je Smoel (HIJS) acht acts en twee dj’s de kans om tijdens het festival een show te rocken. Hoe kun je zo’n plek winnen?

Vanaf dit moment is het mogelijk om via de Dropzone van HIJS een video, track, release of live footage te uploaden. Zorg ervoor dat je de onderstaande stappen volgt anders kan je helaas niet deelnemen.

  • Selecteer in de Dropzone voor de contest New Skool Rules act of dj
  • De inzending moet minimaal vijf regels biografie bevatten (tekst moet Engels zijn)
  • Een goede persfoto
  • Contactinfo waarop ze je kunnen bereiken
  • Inzenden kan tot 8 februari 24:00

De HIJS redactie maakt een selectie van 16 acts en vier dj’s. Vanaf 11 februari stemt het publiek in de Dropzone door middel van ‘likes’. De acht acts en twee dj’s met de meeste stemmen gaan optreden tijdens New Skool Rules 2013.

Voor meer informatie bezoek je de website van New Skool Rules.

Muziekcentrum The Box zoekt beste singer/songwriter van Zuid-Holland

Dit jaar organiseert Muziekcentrum The Box voor het eerst dit evenement waar gezocht wordt naar de beste singer/songwriter van de provincies Noord-Holland en Zuid-Holland. Ben jij die singer/songwriter die ze zoeken en ben je op zoek naar de juiste snaar voor je carrière? Lees dan snel verder!

Gedurende de hele maand februari kun je je inschrijven om kans te maken om uiteindelijk de titel: Muzikant van Holland achter je naam te krijgen. Naast deze eervolle titel win je nog een aantal mooie prijzen, die jou een goede ondergrond bieden voor je muzikale carrière! Het prijzenpakket is nog groeiende, maar omvat onder andere de volgende prijzen:

  • Albumopname bij The Box Records
  • Distributiedeal, verzorgd door The Box Records
  • Op maat gemaakte In-Ears.

De inschrijvingstijd loopt tot en met 28 februari. Vanaf dat moment komt de jury bijeen en zal al het ingezonden materiaal beluisterd en eventueel bekeken worden. Uit alle deelnemende singer/songwriters kiest de jury een selectief aantal, die in maart mogen optreden voor deze jury in Muziekcentrum The Box. De deelnemers die de jury het meest weten te imponeren worden geselecteerd voor de finale, die zal plaatsvinden in april. Alle optredens worden met een camera vastgelegd en geupload op YouTube. Van alle deelnemers die wel door de materiaalronde, maar niet door de live-ronde zijn gekomen, gaat er één toch door naar de finale, door middel van de wildcard. Deze wildcard wordt gegeven aan de deelnemer, die de meeste ‘likes’ krijgt op de video van zijn optreden op Facebook.

In deze finale zal ook een bekende Nederlandse singer/songwriter optreden. De organisatie houdt graag nog even geheim wie deze singer/songwriter is, maar dat zal naarmate de competitie vordert bekend worden!

Dus schrijf jij muziek, heb je een goede stem, en weet je het publiek te imponeren met jouw optreden? Vergeet je dan niet in te schrijven en zorg dat je op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen op de Facebook pagina en uiteraard de website.