Music Support Zuid-Holland: Programma Gluren bij de Buren en Struinen in de Tuinen bekend

Op zondag 5 september kan men op avontuur naar cultuur tijdens Gluren bij de Buren en Struinen in de Tuinen! Meer dan 33 gemeenten openen de tuinhekken en toveren hun buitenruimte om tot podium, geheel coronaproof. Het programma is nu bekend!

Programma
Rappers, dichters, theatermakers en andere podiumkunstenaars stelen de show met hun voeten in het gras. In elke buitenruimte treedt een act drie keer op tussen 12:00 uur en 17:00 uur. Alle optredens hebben een “pay whay you can”-entree. Een bonte verzameling van tuinen en bijbehorende optredens vormt het prachtige programmeringsboeket van Gluren bij de Buren en Struinen in de Tuinen 2021.

Rotterdamse acts:

Tijdens het diverse programma zijn er verschillende lokale acts te zien, zoals o.a. Marvin Dee Band, Luca Warmer, Karvel, The Frontiers, Strive, Luuk Geers, Timber, Aux and the EQ’s en verschillende talenten van AME Rotterdam.  Bekijk het complete programma op de website van Gluren bij de Buren en Struinen in de Tuinen.

Stel je persoonlijke Gluur- en Struingids samen
De groene weelde aan deelnemende tuinen en bijbehorende acts is te vinden op de website. Hier is het programma altijd actueel. Zoek in je buurt, om de hoek of op genre. Dit jaar kun je je persoonlijke route in Google Maps integreren via de website.

Foto credit: Gluren bij de Buren

Extra Informatie

Datum: Zondag 5 september 2021
Tijd: 12:00 – 17:00 uur
Entree: Pay what you can
Reserveren is niet nodig

𝐒𝐭𝐫𝐮𝐢𝐧𝐞𝐧 𝐢𝐧 𝐝𝐞 𝐓𝐮𝐢𝐧𝐞𝐧 𝟐𝟎𝟐𝟏 vindt plaats in Amersfoort, Amsterdam Nieuw-West, Breda, Den Bosch, Dordrecht, Harderwijk, Houten, Huissen, Maastricht, Roermond, Rotterdam, Sittard-Geleen, Utrecht, Venlo, Wageningen en Zeist.

𝐆𝐥𝐮𝐫𝐞𝐧 𝐛𝐢𝐣 𝐝𝐞 𝐁𝐮𝐫𝐞𝐧 𝟐𝟎𝟐𝟏 vindt plaats in Alphen aan den Rijn, Assen, Baarn,
Bloemendaal, Delft, Den Haag, Emmen, Haarlem, Helmond, Hilversum, Leiden, Nieuwegein, Nijkerk, Nissewaard, Soest, Stichtse Vecht en Zoetermeer.

Gluren bij de Buren en Struinen in de Tuinen wordt mede mogelijk gemaakt door Music Support Zuid-Holland.

Rotterdamse artiesten op O. Festival: First Dates

Het O. Festival gaat dit jaar door en gaat over minder dan twee weken van start! O. Festival is een internationaal festival voor opera, muziek en theater en vindt van 23 t/m 29 augustus 2021 plaats op diverse locaties in Rotterdam. Het doel: de kunstvorm opera openbreken en zo betekenis geven in de levens van een groot en divers publiek. Een nieuw format tijdens het festival: First Dates met verschillende Rotterdamse artiesten!


First Dates
Tijdens First Dates treden muzikanten uit verschillende werelden voor het eerst samen op. Hierbij laten zij zich inspireren door elkaar en de bijzondere locatie waar zij elkaar ontmoeten (o.a. Floating Farm, HAKA-gebouw). Stel je voor: een duet tussen een operadiva en een rapper. Of: een popkoningin jammend met een klassiek Arabische zangeres. Wie weet leidt zo’n eerste encounter tot meer, spannend voor muzikanten en publiek wordt het sowieso!

Rotterdamse artiesten

Lewsberg x Les Âmes Perdues
Op woensdag 25 augustus wordt Lewsberg gekoppeld aan kamermuziekcollectief Les Âmes Perdues. Lewsberg brengt repetitieve post-punk en Les Âmes Perdues maakt  muziektheater. Koop je kaartjes hier

Raw Roets x Cora Burggraaf
Op donderdag 26 augustus wordt rapper Raw Roets gekoppeld aan klassieke sopraan Cora Burggraaf. Raw Roets is een rasartiest die moeiteloos afwisselt tussen twee uitersten. Cora Burggraaf zong al over de hele wereld in grote operahuizen. Koop je kaartjes hier.

Luka x Stefanie Janssen
Luka deelt op zaterdag 28 augustus voor het eerst het podium met een operazangeres Stefanie Janssen. Waar Luka dromerige pop maakt, zorgt operazangeres Stefanie Janssen voor nachtelijke pop-rock. Koop je kaartjes hier.


Lore Binon x Miguel Dillenburg

Op vrijdag 27 augustus wordt singer/songwriter Miguel Dillenburg gekoppeld aan sopraan Lore Binon. Miguel Dillenburg maakte eind vorig jaar een comeback met zijn eerste Nederlandstalige single Laatste Traan. Met zijn nieuwe werk laat hij zien dat hij definitief terug is. De jonge Belgische sopraan Lore Binon is een veelgevraagde soliste in binnen- en buitenland voor zowel het symfonisch repertoire als oude muziek. Daarnaast koestert Lore Binon een grote liefde voor kamermuziek. Kaartjes zijn hier te koop.