Music Support Zuid-Holland: Pluimage Festival Vlaardingen

Op maandag 10 juni 2019 (Tweede Pinksterdag) vindt voor de vierde keer het Pluimage Festival plaats. Een dag lang de fijnste muziek, de gekste acts, het heerlijkste eten & drinken en dat allemaal op de mooiste en intiemste locatie van Vlaardingen en ver daarbuiten!

Pluimage is een festival zoals alleen De Vreemde Vogel dat kan organiseren: verrassend, speels en af en toe een tikkeltje brutaal. Dus verzamel je vrienden, buren, gezin of wie dan ook en kom genieten van al het moois dat die dag op jullie staat te wachten!

Met muzikale acts Banana Savannah, The Artificial, Yip Roc, Thaïti, De Skaggerz en Morado. Daarnaast is er nog veel meer te doen zoals ​Didgeridoo Workshop en Sock n Roll + Workshop Sokpoppen maken.

Datum: maandag 10 juni 2019
Locatie: De Vreemde Vogel (Van Baerlestraat 252, 3132 EK Vlaardingen)
Aanvang: 11.00
Prijs: Normale kaarten: €15,-
Kaarten aan de deur: €17,50
Website / Facebook-event

Pluimage Festival wordt mede mogelijk gemaakt door Music Support Zuid-Holland.

Investeer in Talent: Studio Galassasa

Silvan van der Zwaag (Kalulu), Joost Wesseling (Luka), Wannes Salomé (Klangstof) en Ruben van Asselt (Crying Boys Café) vormen een collectief van muzikanten / componisten / producers uit Rotterdam. Samen hebben ze de droom en het plan om een opnamestudio te bouwen. Inmiddels zijn ze begonnen met een intensief bouwtraject van vier maanden. Het helemaal zelf bouwen van Studio Galassasa in Club Gusto, de gloednieuwe verzamelplek voor creatief ondernemers en kunstenaars. Midden in de havens en toch niet ver van de stad. Help jij mee met hun crowdfunding? Kijk hieronder wat ze erover te vertellen hebben:

 

Wat?
We hebben tijdens en na onze studies veel tijd geïnvesteerd in het experimenteren met verschillende werkwijzen op het gebied van musiceren, componeren, produceren en opnemen, en daarmee een visie ontwikkeld waarin al deze disciplines samenkomen. De afgelopen acht jaar hebben we continu aan deze visie gewerkt en nu gaan we dit realiseren met Studio Galassasa.

Waarom? 
Veel bands en artiesten om ons heen trekken de stad Rotterdam uit om elders te gaan schrijven en opnemen. Door een innovatieve moderne studio te bouwen, willen we in Rotterdam nieuwe mogelijkheden creëren voor de makers van deze tijd.

Wauw!
We werken met veel verschillende disciplines, van pop tot experimenteel, van jazz tot klassiek en van film tot theater, dans en podcasts. We zorgen ervoor dat techniek een verlengstuk wordt van het creatieproces. Studio Galassasa wordt een volledig uitgeruste opnamestudio met alle nodige moderne technieken, die de inspiratie biedt om te componeren met de studio als instrument.

Crowdfunding
Lees meer over het project, hoe je kunt bijdragen en de tegenprestaties op hun speciale VoorDeKunst-pagina.