Music Support: Roets in BIRD

In januari bracht Roets zijn nieuwe album Ergens In Mijn Hoofd uit. Een nieuwe release moet natuurlijk wel gevierd worden, dus brengt hij morgen, vrijdag 16 februari zijn catchy beats en bars naar BIRD!

Roets is een veelzijdige artiest met een uitzonderlijk gevoel voor melodie en meeslepende muzikale producties. Hij legt zijn gevoel op een track en weet de scene keer op keer te verbazen met zijn unieke stemgeluid. Hij staat bekend om zijn persoonlijke lyrics, waarin hij moeiteloos schakelt tussen rauwe woorden en hoopvolle, filosofische lines. In 2020 kwam zijn album Dromen in Kleur uit, maar een opvolger kwam er tot op heden nog niet. Tot nu met Ergens In Mijn Hoofd!

Roets staat in BIRD niet alleen, want voor de gelegenheid neemt hij ook nog mede-Rotterdammers Vlins en Laura Yasmin mee! Aanwezig zijn kan nog, want tickets zijn nog verkrijgbaar. Tickets kosten €19,50 in de voorverkoop en €20,- aan de deur. Kijk voor meer info op de site van BIRD.

Extra info:

Locatie: Raampoortstraat 24, 3032 AH Rotterdam
Datum: vrijdag 16 februari
Deuren: 20:00 
Aanvang: 20:30
Prijs: €19,50 voorverkoop / €20,- aan de deur
Tickets

Dit event wordt mede mogelijk gemaakt door Music Support Rotterdam.

Interview: Bibi Milanese

Bibi Milanese is jazz zangeres, componist en performer. Ze is geboren in Treviso en begon op haar negende met muziek maken. Inmiddels heeft ze een studie aan Codarts afgerond en is ze actief binnen de Rotterdamse scene.⁠ Vorig jaar werd ze de winnaar van de Sena Performers Grote Prijs van Rotterdam in de categorie Singer/Songwriter en werd tijdens de Rotterdam Music Awards bekroond tot De Belofte. Dit jaar zit ze in de selectie van de  Mentos Grote Prijs van Nederland. Wij spraken met Bibi over haar muziek, het winnen van de GPR én RMA en haar toekomstplannen.