Meld je aan voor Meet The Pro sessie #25: masterclass Anna Oosterling

De laatste Meet The Pro van 2017 zal plaatsvinden op woensdag 20 december, voor de verandering gaan we op bezoek bij MONO. Tijdens deze (eindejaars)sessie zal Anna Oosterling van Get Your Act Together meer vertellen over social media en het gebruik hiervan. 

Wat zijn sociale media en welke soorten zijn er? Welke zijn interessant voor muzikanten en hoe kan je deze media het beste inzetten? Ook geeft ze tips over het bepalen van doelen en de doelgroep, maar ook over het uitzetten van strategie.

Het blijft dit keer niet bij tekst en uitleg alleen. Anna zal ook bestaande Facebookpagina’s en Insta Profielen beoordelen. Wat zijn de DOs and DON’Ts die ze tegenkomt? Good practices vs. dat kan beter (en hoe)? Tips and tricks om de profielen te verbeteren? Et cetera, et cetera!

Anna Oosterling is de oprichter van Get Your Act Together, een platform voor persoonlijke ontwikkeling en coaching van muziekindustrie professionals en amateurs. Ze maakte op jonge leeftijd haar intrede in de muziekindustrie als Tour Manager en Social Media strateeg en na vijf jaar voor de band Chef’Special te hebben gewerkt staat Anna nu als Branding Communicatie Manager aan de zijde van rapper/inspirator Typhoon.

Meld je nu aan voor deze sessie via een klik op de Meet The Pro aanmeldpagina!

Acts die graag feedback willen over hun social media kanalen, kunnen dit aangeven in het aanmeldformulier!

Extra informatie

Datum: woensdag 20 december 2017
Locatie: MONO, Vijverhofstraat 15, Rotterdam)
Inloop: 19.30 uur – Start: 20.00 uur
Entree: €5,- (contant betalen svp!)

Schrijf je in voor Kunstbende 2018!

Popunie organiseert dit jaar opnieuw de voorrondes van Kunstbende Zuid-Holland! Jonge kunstenaars van 13 t/m 18 jaar uit de provincie Zuid-Holland kunnen zich nog tot 1 maart 2018 inschrijven in de acht categorieën: muziek, dans, fashion, expo, dj, film, theater en taal.

De deelnemers van Kunstbende Zuid-Holland mogen hun werk of act op 18 maart (onder voorbehoud) presenteren tijdens de selectieronde in Korzo. De jury kiest die dag uit elke categorie vijf acts die worden meegenomen in een coachingstraject. Daarin worden de deelnemers klaargestoomd voor de voorrondes op 22 april in Maaspodium. De winnaars van elke act staan vertegenwoordigen Zuid-Holland vervolgens op 30 juni tijdens de landelijke finale in de Westergasfabriek, Amsterdam.

Elke categorie wordt tevens vertegenwoordigd door een boegbeeld; het levende bewijs dat een toekomst in de creatieve industrie een bereikbare droom is. Zij zetten zich in voor coaching, kennismakingsevenementen, de finale en workshops. De meesten zijn oud-deelnemer en weten dus als geen ander hoe het is om de eerste stappen op het podium te zetten.

Dans: Shay Latukolan
Dj: De Sluwe Vos
Expo: Annegien Schilling
Fashion: Maison the Faux
Film: Cinemates
Muziek: Lucas Hamming
Taal: Özcan Akyol
Theater: Stefano Keizers

Dus ben jij een jonge maker, wil je jouw talenten en creativiteit ontwikkelen en op het podium shinen? Doe dan mee aan Kunstbende Zuid-Holland! Alles kan, alles mag!

Meer informatie en het inschrijfformulier voor de Kunstbende vind je hier.