Meet The Pro – Live Panel bands bekend

mr dixOp donderdag 27 juni organiseert de Popunie de tweede editie van Meet The Pro in Roodkapje. Deze keer krijgen bands de kans om voor professionals te spelen tijdens een Live Panel.

Bands spelen 15 minuten en krijgen daarna opbouwende kritiek van Jasper van Vugt (Oor/Radio Mortale), Elle Bandita en Tim van Dorp (Programmeur Kroepoekfabriek). Jeps Salfischberger, boeker bij Mojo, host het panel.

Naast de tips en trics die de bands krijgen valt er ook wat te winnen; de band die de meeste stemmen verzamelt van bezoekers krijgt de deuropbrengst van de avond en mag aan het eind van de avond nog een set van een half uur spelen. Dus kom je favoriete band supporten!

Tijdschema + bands:
20:00 – 20:30 mxrcxl
20:30 – 21:00 Certain Animals
21:00 – 21:30 PONCK
21:30 – 22:00 The Hearted
22:00 – 22:30 Mr. Dix & Quebbernut
22:30 – 23:00 The Cannonball Johnsons

Extra informatie
Datum: Donderdag 27 juni
Locatie: Roodkapje, Teilingerstraat 128, Rotterdam
Aanvang: 19:30 uur
Entree: 3 euro

Nodig hier je vrienden uit en voor meer informatie bezoek je de website van Meet The Pro of de website van Roodkapje.

De Dance Parade moet terug naar Rotterdam

DanceParade 07;087RMEM (Rotterdam Met Een Mening) is een online petitie gestart om de Dance Parade terug te krijgen in Rotterdam. In de leeftijdscategorie van 20-40 jaar is er veel onbegrip over het cancelen van dit prachtige evenement.

RMEM is er mee aan de gang gegaan en de mannen hebben zóveel positieve reacties gekregen dat ze niet anders kunnen dan dit weer op de politieke kaart van Rotterdam proberen te krijgen.

Rotterdammers beschouwen de Dance Parade als hun feestje en vinden dat burgemeester Aboutaleb onterecht heeft gehandeld een aantal jaar geleden. Het is de hoogste tijd om dit gapende gat op de evenementenkalender te dichten.

Bekijk hieronder de vijfde aflevering van Rotterdam Met Een Mening die in zijn geheel gewijd is aan de Dance Parade:

De Dance Parade was een uniek Rotterdams evenement dat drie jaar geleden geen doorgang meer vond door veiligheidseisen die aan het evenement werden gesteld. Ondanks dat er nooit grote ongeregeldheden of gewelddadige incidenten tijdens de Dance Parade hebben plaatsgevonden, besloten de PvdA, VVD en het CDA in 2010 om het festijn geen doorgang te laten vinden. Dit tot groot verdriet van duizenden danceliefhebbers in binnen- en buitenland.

Teken hier de petitie die RMEM gestart is om de Dance Parade terug te krijgen.

Voor meer informatie bezoek je de Facebook pagina van RMEM.