Kunstbende Zuid-Holland zoekt vrijwilligers

kunstbende bannerHeb jij affiniteit met kunst en cultuur? Of wil je ervaring opdoen in de productie van een evenement? Meld je dan aan als vrijwilliger voor Kunstbende Zuid-Holland!

Kunstbende Zuid-Holland zoekt vrijwilligers voor de voorrondes. Deze vinden plaats op zondag 16 maart in Theater Zuidplein in Rotterdam en zondag 6 april in het Paard van Troje in Den Haag. Vrijwilligers zijn erg belangrijk voor de Kunstbende. Als vrijwilliger bij Zuid-Holland neem jij de jurybegeleiding, publieksbeheer, techniek of informatievoorziening op je.

Voor aanmelden en meer informatie stuur je een mail naar: zuid-holland@kunstbende.nl. Kom jij ons team versterken?

Voor meer informatie bezoek je de Facebook pagina van Kunstbende Zuid-Holland.

Nieuwe edities Muzikantendag in Middelburg en Almere

muzikantendagKomend voorjaar zijn er twee nieuwe edities van de Muzikantendag on Tour. Op zaterdag 12 april is de Muzikantendag in De Spot in Middelburg en op zaterdag 3 mei komt de Muzikantendag naar De Meester in Almere.

Het programma bestaat uit een combinatie van panels, masterclasses, clinics en demopitches. Leden van Mister and Mississippi vertellen het succesverhaal van de band. Marien Dorleijn van Moss geeft een workshop songwriting. Stefan Kruger en Stefan Schmid, beide spelend bij Caro Emerald en Zuco 103, geven een clinic over het maken van live elektronische muziek. In het demospreekuur zitten ruim dertig vertegenwoordigers van onder meer 3FM, Radio 2 en Agents After All klaar om de bezoekers persoonlijke feedback op hun demo te geven.

Clinics, workshops en lezingen
De Muzikantendag biedt workshops en masterclasses over de zakelijke én artistieke kanten van het muzikantschap. Onder anderen Farid Benmbarek van Top Notch schetst in het panel ‘Plan je release’ een stappenplan en geeft tips en adviezen voor een succesvolle release in eigen beheer. Moeten muzikanten verhuizen naar de regio om echt succesvol te worden? En als je niet wilt of kunt verhuizen: hoe kom je dan aan boekingen buiten je eigen regio? Daarover gaat het panel ‘De regio uit’.

Persoonlijke feedback
De Muzikantendag on Tour is voor muzikanten dé gelegenheid om de juiste mensen uit de industrie te ontmoeten en hun demo te pluggen. Er zijn vertegenwoordigers aanwezig van onder meer 3FM, Agents After All, AT Bookings, OOR, nu.nl, Top Notch en Radio 2. Ook kunnen muzikanten feedback krijgen op hun bandbio, Facebook pagina, online presentatie en promotiefoto van gerenommeerde pr-managers en (online) marketing experts.

Extra informatie
Data: zaterdag 12 april (Middelburg) en zaterdag 3 mei (Almere)
Locatie: De Spot, Beddewijkstraat 15, Middelburg / De Meester, Rentmeesterstraat 2, Almere
Aanvang: 11:00 uur (tot 18:30 uur)
Entree: 10 euro (via Ticketmaster)

Voor meer informatie bezoek je de website van de Muzikantendag.