Investeer in Talent: Willow Mae

Ik wil muziek maken voor jou! Ik wil mijn debuutalbum presenteren door middel van een concert. Wil jij dat ook? Sommige mensen maken muziek. Veel mensen genieten van muziek. Veel partijen willen eraan verdienen: platenmaatschappijen, boekers, managers. Ik zoek mensen die ervoor willen betalen! Dit doe ik middel een crowdfundingcampagne op VoorDeKunst.
 

Ja ik wil! Wil jij ook?

Geen publiek, geen muziek

Na jarenlange investeringen; opleidingen, repetities, optredens, geld, tijd, aandacht, liefde, gezondheid en een heel aantal tegenslagen en vroeg ik mij af: Waarom doe ik dit eigenlijk? Ik bedacht mij: omdat ik wil dat mijn verhaal verteld wordt! Maar geen muziek zonder publiek…

Waarom zou jij mijn publiek willen zijn?

Omdat mijn muziek je vrolijk maakt, omdat je erbij kan dromen, omdat het past bij je boosheid en je verdriet en omdat het hoop geeft. Ik maak je onderdeel van mijn zoektocht naar de liefde: Met een VJ die jou het beeld geeft, het licht geeft de sfeer, de muzikanten de muziek en ik geef jou mijn verhaal.

Willow Mae live:

Love me now John Legend https://youtu.be/c8lvmP5ewro

Ik heb jou nodig

Dus vandaag heb ik jouw antwoord nodig op die vraag! Ik heb jou nodig! Ben jij nieuwsgierig naar mijn zoektocht naar de liefde? En wil jij mijn verhaal en de muziek van ons debuutalbum live horen tijdens ons concert? Zeg JA door te delen op social media en/of door ons financieel te steunen . #ja #songofsongs #willowmae

Willow Mae steunen? Klik op de link.

Blijf op de hoogte en volg Willow Mae via Facebook of hun website. Voor meer informatie over deze crowdfundingsactie, kijk je op hun page binnen de website van VoorDeKunst.

Amanda Almeida – Amanda vs Amanda

  • Amanda vs Amanda

  • Amanda Almeida
    • Genre: Acapella / Close Harmony
    • Release-type: EP
    • Label: Self-released

Onlangs kreeg ik de debuut-ep van Amanda vs Amanda in handen. Op de coverfoto zag ik twee frisse meiden staan dus ik dacht aan een duo. Ook toen ik de cd voor het eerst afluisterde. Maar niks bleek minder waar. Ondanks de vele stemmen die je hoort op deze ep blijkt Amanda vs Amanda slechts uit één persoon te bestaan!

Amanda Almeida is een Rotterdamse singer/songwriter met Kaapverdiaanse roots die zich onderscheidt door alle stemmen a capella in te zingen en geen instrumenten te gebruiken. De enige beats die je hoort, produceert ze zelf als beat boxer. Amanda is jong, maar zeer bewust van de wereld om haar heen, ze kaart diverse maatschappelijke onderwerpen aan in haar songs.

En hoe klink het nu? Ik moet zeggen dat het helemaal niet slecht klinkt. Amanda heeft een volwassen, loepzuivere stem met een goed bereik die goed tot zijn recht komt in nummers als Sorrow Of Souls en Exists To Live.
De tracks zijn goed ingezongen, maar klinken eigenlijk veel te braaf en te ‘safe’. Als een kabbelend beekje op de achtergrond. Met een dijk van een stem als die van Amanda moet je knallen zoals Massive Attack in Unfinished Symphony!

Amanda heeft in het verleden meegedaan met de Voice Of Holland, maar is niet door de voor-audities gekomen. De wil om door te breken naar het grote publiek is er dus wel, en in dat licht zou ze moeten overwegen om voor een andere aanpak te kiezen. Ook zware maatschappelijke problemen kun je in hits verwerken. Zie Price Tag van Jessie J en Call On Me van Starley.

Nummer vier op de ep I Am Rich en wat mij betreft het beste nummer Devil On My Shoulder, schreeuwen er gewoon om eens flink onder handen genomen te worden door een paar jonge, getalenteerde dj/producers die zich mogen uitleven in hun huis studio’s. Ik weet zeker dat er iets moois uit komt!!