Investeer in Talent: Full Circle Studio

Het nieuwe hiphop collectief NSE (New Self Educated) heeft het plan om een studio te bouwen om hiermee opkomende jonge artiesten te ondersteunen in o.a. het opnemen, mixen en masteren van tracks. Lees hieronder hun uitleg..

Als collectief valt het ons op dat de barrière tot het toetreden naar de hiphopwereld hoog kan zijn voor jongeren als het aankomt op het opnemen, mixen en masteren van muziek en zagen dit als kans om een helpende hand te kunnen bieden door zelf een studio te bouwen door de jongeren, voor de jongeren. Crowdfunding geeft ons de mogelijkheid dit te verwezenlijken in samenwerking met de jongeren die wij later willen ondersteunen.

Het idee van het crowdfunding concept is gebaseerd op het bouwen van een studio. Deze studio gaat worden beheerd door de members van NSE (Micha, Ismael, Kevin, Duane) en gaat worden opengesteld voor de lokale artiesten. Deze kunnen tegen een relatief goedkope prijs bij ons komen voor onder andere recordings (door Micha Ismael, Kevin), mixing/mastering (Kevin), social media coverage (Duane). Tevens krijgen zij een kans om op een volgend event op te treden als hun skills dermate ontwikkeld zijn dat ze een perfomance kunnen dragen. Wij zijn er uiteraard ook voor tips en het meekijken naar de act.

Wil je deze actie steunen? Check dan hun crowdfunding-pagina.

Releases Oktober 2019