Help Mieke van Veen’s debuutalbum de wereld in

mieke  van veenDrie jaar geleden heeft Rotterdamse singer/songwriter Mieke van Veen haar eerste ep Mica’sMess in eigen beheer uitgebracht. Daarvan heeft de song Riverside het tot de semi finale van de International Singer/Songwriters Competition 2011 gehaald. Na ruim twee jaar op de planken, componeren en bijschaven werd het tijd voor een volwaardig album met bekend en nieuw materiaal.

In samenwerking met producer Budy Mokoginta is zij eind 2013 de prachtige studio The Church van Reyn Ouwehand ingedoken met muzikale giganten Martijn van Agt en Menno Gootjes- gitaren, Ronald Kool – toetsen, Hugo den Oudsten – bas, Hans Visser – contrabas, Jornt Jan Bras – drums en Marien Okkerse – cello.

En de plaat is af! Het artwork is klaar en de fotografie gereed. Nu is het tijd om Between These Walls de wereld in te slingeren. Om dat met de juiste mensen en middelen te kunnen doen heeft Mieke wel geld nodig! Help jij mee met haar crowdfundingsactie?

Over het album
Between These Walls staat voor alles wat nog moest worden uitgesproken, waar de uitleg nog ontbrak of de stilte nog moest vallen. Gevangen in een lied, uit de kiem van verlangen en emotie. Onbegrensd binnen de muren van gedachten. Dichtbij, confronterend, echt, raak.

http://vimeo.com/99537039

Ondersteun hier het crowdfundingproject van Mieke van Veen en ga voor meer informatie naar haar website.

Joia geeft optreden in LantarenVenster tijdens Stadsinitiatief uitreiking

joiaaaJoia is een nieuw talent uit Rotterdam, die het intieme van een singer/songwriter wil combineren met het expressieve van de Nederlandse kleinkunst. Eerlijk en persoonlijk, direct gericht aan jou.

De eerste single Midnight Dinner is in mei vertoond op een groot scherm in Cinerama in Rotterdam en heeft sindsdien meer dan 1800 views op Vimeo.

Op 10 juli speelt ze een akoestische set tijdens de uitreiking van het Stadsinitiatief in LantarenVenster. Eerder speelde Joia tijdens de officiële opening van het Centraal Station in Rotterdam voor Koning Willem-Alexander, festivals als Jazz in Duketown, Bevrijdingsfestival Den Bosch en in het programma Virus (Radio 4) met Giel Beelen.
Joia – Midnight Dinner

Klinkt als: Ane Brun, Wende Snijders, Patrick Watson, Jeff Buckley en Lianne La Havas.

Voor meer informatie bezoek je de Facebook pagina van Joia.