HeavyLight brengt videoclip nieuwe single Close To You uit

HeavyLight Promo 2014 1 - Credit Adrian Kuipers (low res)Maandag 2 maart lanceert de rockband HeavyLight de videoclip van hun nieuwe single Close To You, die op 20 februari verscheen op iTunes, Spotify en Deezer. De clip is geregisseerd door Set Vexy, die eerder videoclips voor onder andere BLØF en Destine heeft geschoten.

HeavyLight werd in 2011 opgericht door Allart (Leadvocals en gitaar), Dylan (Toetsen), Sander (Bas) en Jeroen (Drums). Ze brachten in 2013 de singles Hey en Any Moment Now uit, gevolgd door het twaalf nummers tellende debuutalbum Your Kingdom in 2014. Ze zijn veelvuldig gedraaid en live te gast geweest bij 3FM, Radio 538 en Radio 2, speelden in De Wereld Draait Door, Toppop3, zijn benoemd tot 3FM Serious Talent en werden met de eerste twee videoclips getipt op de officiële website van Coldplay.

Met de nieuwe single Close To You en nieuw werk, waarmee de bandleden momenteel volop aan de slag zijn, begint voor de band weer een veelbelovend festivalseizoen.

Ga voor meer informatie naar de website van HeavyLight of hun Facebook pagina.

Nieuw onafhankelijk platenlabel in Rotterdam: Brandy Alexander Recordings

flyer1Sinds februari 2015 is de Nederlandse muziekindustrie een onafhankelijk kwaliteitslabel rijker: Brandy Alexander Recordings (BarRecordings). 

BarRecordings is gevestigd in de oer-Hollandse klei en staat met een stevig been in de Rotterdamse muziekscene. BarRecordings opereert als popmuzieklabel niet enkel binnen Rotterdam, maar door heel Nederland, waarbij de distributie landelijk en mondiaal wordt verzorgd door Sonic Rendezvous en Radar Music (DL).

BarRecordings is een label dat zich richt op het opbouwen van een netwerk van muzikanten, promotors, boekers, organisatoren, kunstenaars, publishers en journalisten. Het doel is om via het opgebouwde netwerk muziek als kunstvorm te promoten en aandacht te schenken aan ondergewaardeerde muziek die een groter platform verdient, daarbij tegenwicht biedend aan de eindeloze stroom zielloze entertainment, die dagelijks veelvuldig en misplaatst opgedrongen wordt op de Nederlandse podia en in de vaderlandse ether.

In eerste instantie is BarRecordings gericht op het uitgeven van muziek, maar er wordt niet uitgesloten dat in de toekomst schrijfwerk, film- of kunstgerelateerde projecten onderdeel worden van Brandy Alexander.

Meer informatie vind je op de website of Facebookpagina van Brandy Alexander Recordings.