Coldplay plaatst ook tweede single HeavyLight op website

heabylightDe Rotterdamse band HeavyLight bracht afgelopen week de single Any Moment Now uit.

Nadat tot ieders verrassing de clip van de eerste single Hey, waarmee HeavyLight tot 3FM Serious Talent werd uitgeroepen, op de website van de wereldberoemde band Coldplay terecht kwam, heerst er nu opnieuw euforie: ook de videoclip van hun tweede single Any Moment Now is reeds enkele dagen na release op de website van Coldplay verschenen. Het is voor het eerst dat Coldplay tweemaal een video van eenzelfde Nederlandse band met hun fans deelt.

Hiernaast is Any Moment Now ook door dj’s van 3FM en Radio 2 weer met enthousiasme ontvangen, gezien de notering van de single op hun playlist en diverse uitnodigingen om live te komen spelen op de zenders.

HeavyLight – Any Moment Now

De door Coldplay aangeprezen videoclip van HeavyLight is opgenomen in Museum Oud Soest. Dit museum heeft een aantal bijzondere ruimtes uit de periode rond 1920 die voor de clip gebruikt zijn. Regie van de clip was in handen van Laurens Troost (o.a. bekend van Destine).

Zie hier Any Moment Now op de Coldplay Hypnofeed.

Voor meer informatie bezoek je de website van HeavyLight.

Uitgelicht: Boothstock Festival

logoboothstock2013Op zaterdag 10 augustus vindt in het Zuiderpark van Rotterdam de tweede editie van het Boothstock Festival plaats. Het muziekfestival programmeert enkel dj’s die naast platen draaien ook zelf muziek produceren.

De labels, die de platen van de producers uitbrengen, slaan op hun beurt de handen ineen met de beste partyorganisaties van Rotterdam. De in totaal zeven podia geven bij elkaar een goed overzicht van de verschillende hedendaagse elektronische muziekstromingen.

Wegens succes wordt herhaald: de EC/Hey! Stage van Michel de Hey en daarnaast hosten Soul Heaven, 100% Pure en Puna.nl een eigen stage. De organisaties Give Soul, 300MPH, The Love Below, Boogieman en 360 Degrees sluiten zich hier bij aan met hun residents. Om enkele namen te noemen Kenny Dope, misschien een onbekende voor onze jongste bezoekers maar een levend brok dansgeschiedenis, Kink (Live) want de live setup van deze bulgaar bestaat uit een fantastische mix van stoffige analoge gadgets en moderne digitale technologie, Great Minds waarin rappers Sticks, Dr. Moon, Winne en Jiggy Dje hun krachten hebben gebundeld en ga verder vooral opzoek naar de enkele verrassingen bij de Playground, Noon XL en de Rookmachine.

Boothstock 2012

Extra informatie
Datum: Zaterdag 10 augustus
Locatie: Zuiderpark, Rotterdam
Aanvang: 13:00 uur
Entree: 35 euro tot 10 augustus / 37,50 aan de deur

Voor meer informatie bezoek je de website of Facebook pagina van het Boothstock Festival.