Shows van Nox Aeterna en A New Dawn tijdens Halloween

Album_The_ExorcistsOp zaterdag 31 oktober spelen Nox Aeterna en A New Dawn shows op een speciale Halloween Party in MCA in Rhoon. Dat wordt episch!

Nox Aeterna uit Spijkenisse presenteert deze avond haar nieuwe nummer The Exorcists in Muziekcentrum MCA. De zaal wordt deze avond speciaal omgetoverd voor een creepy Halloween party! Kom verkleed!

Nox Aeterna werd opgericht in 2002 en maakt melodische deathmetal. De afgelopen jaren bouwde de Zuid-Hollandse band een omvangrijk eigen repertoire op, dat zich laat kenmerken door een stevige sound. Geïnspireerd door onder andere Scandinavische metal brengt dit vijftal inmiddels al meer dan 10 jaar haar eigen geluid.

Door de jaren heen heeft het vijftal op verscheidene podia en festivals gespeeld, waaronder Baroeg, Right Of Way en The Dark Carnival. Het publiek kan bij de shows van Nox Aeterna rekenen op een stevig portie metal, een vette sound en een goede dosis humor. De band heeft in de afgelopen jaren dan ook een trouwe achterban opgebouwd.

A New Dawn vindt zijn muzikale roots in de metal scene van de jaren ’80; ze spelen een rauwe en melodische vorm van metal. Met maar liefst twee vrouwelijke vocalisten – Elkie Both en Lucy Straates – als grootste wapen, weet de band keer op keer een energieke show neer te zetten. A New Dawn speelt veel, zowel nationale als internationale shows, en heeft podia gedeeld met onder meer Epica, Delain, After Forever en was te zien op grote festivals met o.a. Nightwish, Testament en Amon Amarth.

Extra informatie
Datum: zaterdag 31 oktober
Locatie: MCA, Ambachtsweg 17, Rhoon
Aanvang: 20.30 uur
Entree: gratis

Bekijk het evenement op Facebook of kijk op de website van Nox Aeterna.

H.E.L.D.E.R.H.E.I.D hiphop night

helderheidIedere laatste donderdag van de maand wordt de H.E.L.D.E.R.H.E.I.D hiphop night georganiseerd in Theater Islemunda te Rotterdam en op 29 oktober is het tijd voor de zevende en speciale Spoken Word editie.

De H.E.L.D.E.R.H.E.I.D hiphop nights staan bekend om de unieke sfeer. De inhoud van de teksten staan centraal en artiesten worden geselecteerd op hun inhoud en boodschap. H.E.L.D.E.R.H.E.I.D staat voor positiviteit en van de deelnemers wordt verwacht dat zij realistische en constructieve teksten ten gehore brengen ter inspiratie van het publiek.

Tijdens de zevende editie bestaat de line-up uit: Brooklyn, Y.M.P, Tomashii, Marvin Gomes, Bjorn Romy en Tytje. Big J is de host deze avond en Lord Vetter de DJ.

Extra informatie
Datum: donderdag 29 oktober
Locatie: Theater Islamunda, Herenwaard 17
Aanvang: 19.30 uur
Entree: gratis