Geef je op voor Meet The Pro sessie #33: Masterclass Mirjam Sieben

De volgende Meet The Pro Sessie is een vlammende masterclass van Mirjam Sieben (The Dirty Denims, Onlightning Online Marketing). Dit zal plaatsvinden op donderdag 27 juni.

Mirjam Sieben
Mirjam Sieben helpt met haar bedrijf Onlightning muzikanten hun fanbase te laten groeien en hun zichtbaarheid te vergroten door middel van online marketing, waardoor ze o.a. makkelijker aan optredens komen en meer waardering krijgen voor hun muziek. Mirjam is zelf ook muzikant, ze speelt al jaren in de happy hardrock band The Dirty Denims waarmee ze o.a. optrad op Lowlands, Bospop en Zwarte Cross en meerdere malen op 3FM en in De Wereld Draait Door speelde. Ze werkt ook als PR/communicatie medewerker bij Popcentrum POPEI in Eindhoven, waarbij ze ook een blog bijhoudt vol muzikantentips.

                                                foto: Willem Wouterse

In deze Meet The Pro masterclass zal Mirjam o.a. ingaan op vragen zoals:

-Hoe kun je opvallen tussen al die anderen?
-Wat is positionering en waarom is het leuk?
-Hoe je fanbase en zichtbaarheid te vergroten waardoor je makkelijker optredens scoort.

Kortom, je krijgt informatie van een ervaringsdeskundige die van onschatbare waarde kan zijn om jouw muzikale carrière naar een hogere versnelling te schakelen!

In de aanloop naar de Meet The Pro sessie zullen we regelmatig interessante content delen die je kan inspireren om je alvast wat meer te verdiepen in de onderwerpen.

Aanmelden
Houd het Facebook-event in de gaten voor updates & schrijf je alvast in via het aanmeldformulier!

Datum: Donderdag 27 juni 2019
Locatie: SQ culturehub, Willem Buytewechstraat 144, 3024 VG Rotterdam
Inloop: 19.30u. Start: 20.00u
Entree: €5 contant betalen s.v.p.
Wij zorgen voor een drankje!

Playlist concerten juni 2019

Yes… je kunt weer lekker inluisteren met de Spotify Playlist voor juni! Wie weet ontdek je wel jouw nieuwe favoriete act! Vergeet ‘m niet op te slaan door op ‘volgen’ te klikken.