Geef je op voor de Meet The Pro sessie #8: Buma/Stemra, Sena en Norma

meet the pro tourenDe vierde Meet The Pro sessie van 2014 gaat over auteursrecht en naburig recht en vindt plaats op woensdag 1 oktober op het Popunie kantoor.

Hoe werkt het auteursrecht, en wat heb je er als band aan om je in te schrijven bij de collectieve beheersorganisatie Buma/Stemra? Moet ik betalen voor mijn eigen muziek op mijn eigen site? Wat doen Sena en Norma voor mijn naburige rechten? Hoe bescherm je jouw muziek en hoeveel krijg je uitbetaald voor een live-gig, radio- of tv-optreden? Allemaal vragen waar we dieper op ingaan tijdens deze sessie.

We hebben medewerkers van Buma/Stemra en Sena in het panel die al je vragen kunnen beantwoorden. Als derde panellid en ervaringsdeskundige hebben we singer/songwriter Michel Ebben, die tevens docent is op de Zadkine Popacademie. Host is Martijn Crama, bandmanager en docent vanuit zijn bedrijf Music United. Hij leidt het gesprek zoals hij al eerdere Meet The Pro sessies in goede banen leidde.

Meld je aan voor deze sessie via de aanmeldpagina op MeetThePro.nl!

Extra informatie
Datum: woensdag 1 oktober
Locatie: Popunie kantoor, Pannekoekstraat 102, Rotterdam
Aanvang: 19.30 u, start 20.00 u
Entree: € 5,- aan de deur
Wij zorgen voor een drankje!

Wolf in Loveland op rand van doorbraak in Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk

dutchDe Rotterdamse folkgroep Wolf in Loveland staat op het punt te vertrekken naar het prestigieuze Reeperbahn Festival in Hamburg, Duitsland. De Rotterdamse formatie rondom frontman Jan Minnaard is gevraagd om in twee showcases te laten zien wat de band in huis heeft. Wolf in Loveland treedt hiermee in de voetsporen van Blaudzun en Mister & Mississippi.

De uitnodiging voor het Reeperbahn Festival valt samen met de release van hun tweede album We Set Out In The Naked Dawn in Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk. De single The Devil Has No Home wordt op dit moment veelvuldig gedraaid op de Duitse en Zwitserse radio.

De zevenkoppige formatie speelt op 19 september op de Dutch Impact party en 20 september in Hasenschaukel. Verder staan deze dagen bomvol interviews en videoshoots.

Wolf in Loveland beoogt met het festival en de release een doorbraak te kunnen forceren in de Duitse, Zwitserse en Oostenrijkse muziekindustrie.

Voor meer informatie bezoek je de website van Wolf in Loveland en de website van het Reeperbahn Festival.

Deze tour wordt mede gefinancierd door Popunie Music Export Rotterdam.