Geef je op voor de Meet The Pro sessie #4: Hoe scoor ik boekingen?

Het panel boekingen tijdens Making Your Band 2012

Het panel boekingen tijdens Making Your Band 2012 met Jeps, Tim en Majel

Veel bands lopen er tegenaan: je mailt je rot maar toch lukt het niet altijd om optredens te scoren. Hoe kijken boekers en programmeurs tegen deze zaken aan? Wat verwachten zij van bands, hoe kun je jezelf het beste presenteren?

Tijdens de vierde Meet The Pro sessie, op maandag 11 november, leggen programmeur Majel Blonden (Paard van Troje), boeker Marcel Haug (Metropolis/Oerol Festival) en Jeps Salfischberger (Mojo) het je uit.

Geef je op via de aanmeldpagina

Extra informatie
Datum: Maandag 11 november
Locatie: Popunie kantoor
Pannekoekstraat 102
Aanvang: 19.30 u, start 20.00 u
Entree: donatie
Wij zorgen voor een drankje!

Zie ook www.meetthepro.nl.

Nostalgisch geluid bij Rotterdamse editie van The Cities That Never Sleep

noiseyNoisey, het muziekkanaal van VICE, viert op zaterdag 2 november in Perron de tweede editie van The Cities That Never Sleep ­– een serie feesten waarmee een ode wordt gebracht aan de nachtelijke uren van de stad.

Deze benaming verwijst van oorsprong natuurlijk naar New York, maar is net zo goed van toepassing op een aantal van onze eigen Hollandse steden. Tijdens de tweede editie staat niet alleen Rotterdam centraal, maar worden de nachtelijke sleutelfiguren uit het verleden voor één keer verenigd met de belangrijkste namen van nu.

Na de eerste succesvolle editie in Amsterdam, is het hoog tijd voor een ode aan de parel aan de Maas, Rotterdam. Door de jaren heen heeft het nachtleven van de belangrijkste havenstad van Europa zich misschien nog wel interessanter ontwikkeld dan welke andere stad ook. Zelfs in het nachtelijk gedruis van nu is de duidelijke stempel van iconische figuren als Ted Langenbach, Aziz Yagoub en Benny Rodrigues nog altijd te voelen. Daarom brengt Noisey oud en nieuw samen tijdens The Cities That Never Sleep.

De line-up bestaat uit Gerd, Jeff Solo, Shitmeister T (Ted Langenbach), Pop On Acid, David Vunk, Ali & Vyenty, O’ Henn, Mesojorny en Deville. Bovendien is er een verrassingsoptreden van een groep echte Rotterdammers, die verantwoordelijk is voor een van de beroemdste tracks uit het gabbergenre.

Het event vindt plaats op 2 november in Perron De screening is uitsluitend voor genodigden en start om 21:45 uur. Toegang tot het evenement is gratis, maar gebeurt wel middels inschrijving via de website. Toegangskaarten worden verloot onder de inschrijvingen.

Het event wordt mede mogelijk gemaakt door Desperados.

Nodig hier je vrienden uit voor meer informatie bezoek je de website van Noisey.