De Selfmade tour stop van oud-GPR winnaars WOWI & KIIRO in BIRD

Oud Sena Performers Grote Prijs van Rotterdam Hiphop winnaars Wowi en KIIRO hebben de afgelopen tijd samen hun krachten gebundeld en hun Selfmade Tour langs verschillende zalen in het land gebracht. Op zaterdag 30 maart maakt de tour een stop in BIRD en dit is jouw kans om de GPR-winnaars samen in actie te zien!

Zanger en rapper Wowi won in 2019 de GPR in de categorie Hiphop en werd later in dat jaar bekroond tot De Belofte van Rotterdam tijdens de Rotterdam Music Awards. Hij verrast met zijn veelzijdigheid en heeft sinds zijn winst al meerdere singles uitgebracht, waaronder Kurason, Duname, Confidence en het nieuwere Winnen. Tijdens de Selfmade Tour show krijgt het publiek de kans om zijn nieuwe ep Winners live te horen!

KIIRO wist in 2022 de winst te pakken in de Hiphop categorie van de Sena Performers Grote Prijs van Rotterdam. Ook hij heeft sindsdien niet stilgezeten. Zo bracht hij in 2023 o.a. zijn ep Gogetter uit en heeft hij onlangs o.a. in Japan gespeeld. KIIRO staat bekend om zijn sample based beats, Nederlandstalige hiphop met Japanse invloeden en zijn lazy manier van rappen. Zijn nieuwe ep Tokyo Joe komt eraan en tijdens deze show krijgt het publiek hiervan een voorproefje!

Wowi en KIIRO brachten begin maart ook samen nog de track Magic samen uit:

Een special guest wordt nog bekend gemaakt, dus stay tuned! Tickets en meer info via de site van BIRD.

Extra Info:

Selfmade Tour KIIRO x Wowi
Datum: zaterdag 30 maart
Locatie: BIRD, Raampoortstraat 24, 3032 AH Rotterdam
Deuren open: 20:00
Start: 20:30
Ticketprijs: €12,- (voorverkoop)
Tickets en info

Investeer In Talent: Berber

Berber Dietvorst is een songwriter uit Rotterdam en verwerkt haar eerlijkste gedachten in nostalgische indiepop nummers. De afgelopen twee jaar heeft ze veel nieuwe liedjes geschreven over persoonlijke onderwerpen, waarvan er nu vijf uitgekozen zijn om in 2024 verspreid uit te brengen en zo tot een debuut ep te komen.  Om jou als luisteraar er bij te kunnen betrekken en om de release van de ep te kunnen bekostigen is Berber een crowdfundingscampagne gestart, met leuke tegenprestaties, die jij kan steunen!
Berber droomt al heel lang van haar debuut als artiest en deze ep is dan ook een goede investering. De liedjes die geschreven zijn gaan over liefde, jeugdherinneringen, onzekerheid en het saboteren van je eigen geluk. Net als veel andere mensen vindt Berber het soms heel lastig om eerlijk te zijn over gedachten en gevoelens en verwerkt ze dit door ze te vertalen naar muziek. Haar nummers zou ze graag laten horen, omdat ze hoopt anderen er mee te kunnen helpen om zichzelf te accepteren.

Crowdfunding
Door bij te dragen aan deze campagne maak je voor Berber het o.a. mogelijk om haar debuut als artiest te maken, haar muziek uit te brengen, de nummers te laten mixen en masteren en het artwork te laten ontwerpen en creëren.

Tegenprestaties
Als je doneert, zijn er ook een aantal leuke tegenprestaties beschikbaar, zoals tickets voor een intiem huiskamerconcert, behind the scenes van het schrijf -en opname proces, een songwritingless, een cd of zelfs een concert bij jou thuis!

Kijk voor alle info en om de campagne te steunen op de Voordekunst-pagina van Berber.