Baroeg is op zoek naar talent voor Battle 4 BOA 2015

SetWidth255-publiekRotterdams hardste podium Baroeg zoekt bands die mee willen doen aan de Battle 4 BOA op  7 juni. Met deze talentenjacht ondersteunt het poppodium jonge en talentvolle bands die kans willen maken op een plek op het Baroeg Open Air festival. Er is nog één plek op de Talent Stage en tijdens deze bandwedstrijd strijden zes bands tegen elkaar. De winnaar speelt 19 september op het Baroeg Open Air festival in het Zuiderpark.

Wil jij op Baroeg Open Air spelen?
Bands die muzikaal op Baroeg open Air passen, kunnen zich uiterlijk op 20 april 2015 aanmelden door maximaal 1 mp3-bestand op te sturen naar: battle4boa@baroeg.nl. Een link naar online muziek is niet voldoende.

Van de deelnemende bands mag de gemiddelde leeftijd van de leden niet hoger zijn dan 25 jaar. De vakjury selecteert uit de inzendingen twee keer vijf bands. De eerste vijf bands zijn verzekerd van een plek in de Battle 4 BOA. De andere vijf bands maken allemaal nog kans om door een publieke stemming de laatste plek voor deze bandcontest te bemachtigen.

Baroeg Open Air programmeert elk jaar een aantal talentvolle bands uit het hardere en alternatieve circuit. Het festival werd in 2014 beloond met de Rotterdam Music Award voor Beste Festival. De toegang voor zowel de Battle 4 BOA als Baroeg Open Air is gratis.

Extra informatie
Datum: zondag 7 juni
Locatie: Baroeg, Spinozaweg 300
Aanvang: 15.00 uur
Entree: gratis

Bekijk het Facebook-event of bezoek de site van Baroeg voor meer info.

Popunie Music Support Rotterdam: Turkse avond

Maart 27-3 groot 2015

Extra informatie
Datum: vrijdag 27 maart
Locatie: De Olijventuin, Nieuwe Binnenweg 575
Aanvang: 21.00 uur
Entree: €5,-

Deze avond wordt mede gefinancierd door Popunie Music Support Rotterdam.