Bandcoach Nederland lanceert ROCKTOBER-DEAL!

Bandcoach Nederland ROCKTOBER-DEALBandcoach Nederland (Bandcoach.nl) is specialist op het gebied van bandcoaching. Zij werken met professionele bands, artiesten en organisaties. Het muzikaal coachen (de act, sound, arrangementen) op topniveau staat voorop en is uniek in Nederland. Daarnaast wordt er geadviseerd over groepsdynamiek (de omgang, bandstructuur, doelstellingen) en ondernemerschap (het plan, marketing, muziekindustrie).

Bandcoach Nederland werd begin 2014 opgericht door projectleider Jos Kamps. De Sittardenaar behaalde de mastertitel basgitaar aan het Rotterdams Conservatorium, studeerde aan The Royal Academy of Music in Denemarken en (music business) aan het prestigieuze Berklee College of Music in Boston (USA). Bandcoaching is zijn specialisme.

Bandcoach Nederland coacht bands en artiesten meestal in de repetitieruimte ter voorbereiding op een concert of tour, maar kan ook de rol van producer aannemen in de studio of feedback geven na een concert(reeks). Een coach kan eenmalig uitgenodigd worden, maar de meeste bands kiezen voor 2-3 sessies gedurende een periode, om maximaal resultaat te boeken.

ROCKTOBER-DEAL
Van 1 t/m 31 oktober 2014 profiteer je als band in Nederland van een waanzinnige aanbieding! Een topsessie (2 uur) van Bandcoach Nederland in jouw oefenruimte voor slechts 100 euro! Samen met een coach werk je aan muzikale en/of zakelijke vraagstukken.

Kijk voor meer informatie en aanmelden op de website van Bandcoach.

Popunie clipoverzicht van september 2014

logo_CLIPOVERZICHT_webDe afgelopen maand zijn er veel nieuwe clips verschenen van acts/bands. We hebben een groot gedeelte op een rijtje gezet. Bekijk hier het Popunie clipoverzicht van september!

Neda Boin – Leave Me Alone

Logue – Inconsolable

http://www.youtube.com/watch?v=5Lh6zBcxrTE
Tamara Nivillac – Unda

Mara DT – Sta Op

Bismuth – m-Trans

Kameleon ft. Royschat – Geen Toeval

Half Way Station – The Great Beyond

Tobert – #PWJPK 

Guus Bok – Nadien

Pro-X – Rotterdam City (ft. DJ SD)

Bryan van Putten – Rest Your Heart

Berry – Wij Zijn Feyenoord

The Jerry Hormone Ego Trip – Dood, Dood, Dood (live)

Niche & Mustash – Vendetta

Lizz – Vermist

Nelson Freitas – For You

Thin Pillow – Take It While You Can

Jow – Nooit Meer Samen

Ricky & The Koters – Zonlicht in Haar


Feaver – Train

TIMMEH – Peaceful Beatbox