We Sell Guns op Sena Performers POPnl Award @ de Melkweg

we sell gunsZaterdag 31 augustus wordt een spannende avond voor de rock & roll band uit Rotterdam. We Sell Guns staat dan samen met 12 andere Nederlandse bands / artiesten in de Melkweg in Amsterdam en maakt kans op een mooie prijs.

Dertien bands uit heel Nederland geven deze avond meer dan alleen een optreden, want met dit optreden dingen ze mee naar de Sena Performers POPnl Award.

De jury bestaat uit ruim twintig programmeurs van podia uit heel Nederland. Boeken deze programmeurs de aanwezige bands voor een optreden of niet? De band die het meest geboekt wordt, wint de Sena Performers POPnl Award, de optredens, een geldbedrag van Sena voor het opnemen van een album en tourpromotie. Sena POPnl Awards

Een goed jaar voor deze band die afgelopen juli ook te zien waren op het 3fm Serious Talent Stage op Metropolis.

Hou de facebookpagina en website van We Sell Guns in de gaten om te kijken of ze gewonnen hebben…. of ga het gewoon live aanschouwen in de Melkweg! Misschien kan je zelfs nog een lift krijgen van de band….

Extra informatie:

Zaterdag 31 augustus
Melkweg (The Max en Oude Zaal)
Tijd 18.30 – 23.00
Entree gratis

Hoogtepunt internationale uitwisseling SEN nadert

stage europe 27007_103286816381965_8088352_nEen druk programma met workshops, ontmoetingen en uiteraard optredens voor de deelnemers van ON TOUR. Dit project van Stage Europe Network vindt plaats van vrijdag 23 augustus t/m zondag 1 september en is begonnen in IJsland. Dinsdag 27 augustus is ON TOUR in Rotterdam aangekomen en er is vandaag, vrijdag en zaterdag volop kans de jonge muzikanten in actie te zien!

Zeven Europese bands hebben zich verzameld voor ON TOUR. Deze uitwisseling is in IJsland gestart op vrijdag 23 augustus j.l. en inmiddels dus in Nederland gearriveerd. De leden van de deelnemende bands vormen gelegenheidsbands en maken nieuwe muziek ondanks, of misschien wel dankzij culturele verschillen en de taalbarrière. Een deel van het programma is besloten maar gelukkig zijn er ook enkele momenten om deze bands te zien spelen! Met als absoluut hoogtepunt de optredens op Westerpop a.s. zaterdag.

SEN practice

Deelnemende bands: A.JAM (FR), Enchanted Hunters (PL), Kjurr (IS), Les Dynamic (NO), Moving Houses (DE), Vök (IS) en Wolf In Loveland (NL)

Het publieke programma ziet er als volgt uit:
Donderdag 29 augustus 21.00 uur: Optreden & Live Panel, Roodkapje. De muzikanten presenteren zich voor publiek en een live panel van experts en krijgen feedback op hun optreden. Toegang gratis.

Vrijdag 30 augustus 12.00 – 16.00 uur: VIP TOUR / Drive By Concert, Westerpop Delft. De bands geven een wel heel bijzonder concert in originele bezetting in een rijdende Amerikaanse schoolbus voor een publiek van 4 personen per keer. Hiervoor moet je je van tevoren opgeven via de website van SEN. Als er nog plek is dan krijg je vanzelf bericht met meer informatie. Toegang gratis.

Zaterdag 31 augustus 13.00 – 22.00 uur: Optreden van alle bands tijdens het festival Westerpop, Delft. Toegang gratis.

westerpop

ON TOUR is te volgen via de Facebookpagina van SEN

Stage Europe Network (SEN) is een samenwerkingsverband van zes Europese organisaties op het gebied van muziek & cultuur, waaronder de Popunie. Sinds 2008 worden in de deelnemende landen met grote regelmaat projecten georganiseerd zodat jonge acts en bands uit Europa elkaar ontmoeten, leren kennen en gaan samenwerken.