We Sell Guns deelnemer Sena Performers POPnl Award 2013

we sellDe dertien deelnemers van de Sena Performers POPnl Award 2013 zijn bekend. The Benefit Thieves, 3rd Floor Magic, Major Tom, The Vagary, Yellow House 21, La Corneille, Salisbury, We Sell Guns, Lookapony, Elle Alpha, Ricky Rehab, Ashes Of Many en Steady New Sounds staan op zaterdag 31 augustus in de Melkweg.

Afgevaardigd door de popkoepels van Nederland, spelen deze acts voor een jury bestaande uit programmeurs van Nederlandse poppodia. Deze programmeurs boeken op basis van de optredens één of meerdere bands. De band die het meest wordt geboekt, wint de Sena Performers POPnl Award 2013, een tour inclusief een prijzenpakket in de vorm van tourpromotie en een bijdrage uit het Sena Muziekproductiefonds. De Sena Performers POPnl Award is uitgegroeid tot een van de grootste bandcompetities van Nederland.

De Popunie heeft het Rotterdamse duo We Sell Guns uitgekozen om mee te doen aan de Sena Performers POPnl Award. We Sell Guns is in 2013 één van de tien uitverkoren Popunie Live acts, die een jaar lang in het zonnetje gezet worden ter promotie en ter stimulering van hun carrière. In dit kader neemt We Sell Guns later dit jaar een Re:VERSION clip op, waren ze op 5 mei te zien op de Popunie Live @ Sena Talent Stage tijdens het Bevrijdingsfestival Zuid-Holland en spelen ze dus op 31 augustus op de Sena Performers POPnl Award in de Melkweg. Bekijk alle Popunie Live profielen hier.

wesell

Extra informatie
Datum: Zaterdag 31 augustus
Locatie: Melkweg (The Max & Oude Zaal), Lijnbaansgracht 234a, Amsterdam
Aanvang: 19:00 uur
Entree: gratis

Voor meer informatie bezoek je de website van de Sena Performers POPnl Award.

Foto’s: Bart Notermans

Website Pick Up Producties in de lucht

pick up website teaserU heeft het vast al gehoord. Kim van der Vlist en Sophie Poustochkine hebben op 11 juni het licht geschonken aan het nieuwe boekingen- en productiebureau van Nederland, Pick Up Producties. Na het lanceren van hun Facebook is nu ook eindelijk hun website in de lucht.

Na het starten van de onderneming heeft Pick Up niet stil gezeten. “We hadden echt niet verwacht dat zoveel muzikanten ons zouden benaderen om met ons in zee te gaan”, vertelt van der Vlist blij. En het zijn niet alleen de muzikanten die Pick Up reeds hebben benaderd. Pick Up is ook al meerdere malen benaderd door zalen die een (structurele) samenwerking met het bureau aan willen gaan. Dat het zo snel zou gaan lopen hadden de dames niet zien aankomen. Het kan dus tóch in deze tijden van crisis.

Met welke bands Pick Up zal gaan samenwerken willen de meiden nog niet vertellen. Sophie: “We zijn nu druk aan het onderhandel en bekijken wat we voor elkaar kunnen betekenen, zodra we meer weten melden we dat uiteraard op onze nieuwe website en social media!”

Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom Pick Up? Check hun website.