We hebben jouw mening nodig!

Zoals jullie wellicht weten wordt de Popunie voor een deel gefinancierd door de gemeente Rotterdam om diverse werkzaamheden te verrichten voor de Rotterdamse muziekscene. Dit moet elke vier jaar opnieuw door ons aangevraagd worden in de vorm van een beleidsplan, begroting etc. Ben jij muzikant in Rotterdam? Vul de enquête in en laat ons weten hoe we ons werk nóg beter kunnen doen.

De nieuwe vierjarige periode is van 2021 t/m 2024 en de culturele instellingen moeten hun plannen voor deze periode uiterlijk op 1 februari 2020 indienen bij de gemeente.

In dit kader benadert de Popunie jullie, de muzikanten in Rotterdam, met het verzoek om mee te denken en invloed uit te oefenen op de koers en projecten van de Popunie de komende jaren. Jullie zijn onze achterban en ons uitgangspunt, vandaar dat we jullie de kans willen bieden je input en ideeën aan ons kenbaar te maken. We hebben hiervoor een korte vragenlijst met een negental vragen opgesteld.

We hopen dat jullie je medewerking willen verlenen. Wij hebben er echt iets aan omdat onze plannen er alleen maar beter van kunnen worden.

Vul HIER de enquête voor 7 mei 2019 in.

Onder de deelnemers verloten we twee waardebonnen van € 50,-.

Alvast hartelijk bedankt voor jullie tijd en input!

Popunie Live presenteert L CiANO in BIRD

Met Homegrown ontdek je in een ongedwongen sfeer hét geluid van morgen. De beste jonge, muzikale talenten uit Rotterdam (en verder) staan op het BIRD-podium om hun toekomstmuziek te laten horen. Vanuit Popunie Live hebben we elke maand de eer een nieuw talent voor het voetlicht te brengen. Deze maand is het aan L CiANO om BIRD op z’n kop te zetten.

L CiANO
Geboren als Luciano Morais (24) is hij opgegroeid in Rotterdam. Op zijn 16e was hij al bezig met rappen samen met vrienden in de buurt. Het begon als hobby, maar werd al snel zijn grote liefde. Met zijn aparte stemgeluid en combinatie van rap & zang, onderscheid hij zich van de rest. L CiANO is opgegroeid met allerlei soorten muziekgenres en heeft een erg veelzijdige smaak en dat is goed terug te horen aan de diversiteit in zijn muziek. L CiANO is een positief ingestelde jongen en draagt een goed gevoel uit in zijn teksten.

In 2016 bracht hij zijn debuut-ep uit genaamd Boy From July en in 2017 volgde Boy From July 2. Beide ep’s werden goed ontvangen. In 2018 bracht L CiANO de tracks Safe Bij Mij & XTC uit die bij elkaar meer dan 400k streams hebben behaald. Zijn nieuwste ep Alle tijd geeft hem alle kans om door te breken en een household name in heel Nederland te worden.

Kom alvast in de vibe: