Tweede editie Boothstock Festival presenteert line-up

logoboothstock2013Na het succes van vorig jaar vindt op zaterdag 10 augustus in het Zuiderpark van Rotterdam de tweede editie van het Boothstock Festival plaats.

Het muziekfestival programmeert enkel dj’s die naast platen draaien ook zelf muziek produceren. De labels, die de platen van de producers uitbrengen, slaan op hun beurt de handen ineen met de beste partyorganisaties van Rotterdam. De in totaal 7 podia geven bij elkaar een goed overzicht van de verschillende hedendaagse elektronische muziekstromingen.

Boothstock 2012

Wegens succes wordt herhaald: de EC/Hey! Stage van Michel de Hey en daarnaast hosten Soul Heaven, 100% Pure en Puna.nl een eigen stage. De organisaties Give Soul, 300MPH, The Love Below, Boogieman en 360 Degrees sluiten zich hier bij aan met hun residents. Daarnaast zijn er nog verschillende verrassende stages, zoals de Playground, Noon XL en de Rookmachine te vinden in het groene Zuiderpark.

Naast het festival biedt Boothstock ook de mogelijkheid aan jonge producers om een track te remixen van o.a. Michel de Hey, Great Minds, Roul and Doors, 2000 And One. De producers stellen in juni en juli onderdelen van hun tracks beschikbaar via Boothstock.nl/remix. Remix deelnemers maken kans op allerlei prijzen, zoals een officiële release, optredens op feesten, studio tijd met een producer, merchandise, Boothstock kaarten, ‘producer gear’ en meer!

BS_2013-01

Extra informatie
Datum: Zaterdag 10 augustus
Locatie: Zuiderpark, Rotterdam
Aanvang: 13:00 uur
Entree: 30 euro tot 30 juni / 35 euro tot 10 augustus

Voor meer informatie bezoek je de website of Facebook pagina van het Boothstock Festival.

Harde bandavond met Jacklust, Ann My Dice en Hawser in de Rotonde

rotonde 999385_474698982607507_1255287393_nZaterdag 29 juni weer een ouderwets harde bandavond in de Rotonde! Drie bands om op te moshen, headbangen en drinken: Jacklust, Ann My Dice en Hawser.

Jacklust is een extreem harde punkband uit Rotterdam. Snelle lyrics, keiharde gitaren en een “fuck it” attitude die op elk podium voor een feestje zorgt!

Ann My Dice is een metalband die heavy en progressive metal mixt en daarmee haar compleet eigen geluid creeërt.

Hawser is een vierkoppige hardcoreband uit Dordrecht met een missie.

Extra informatie
Datum: Zaterdag 4 mei
Locatie: Muziekpodium Rotonde, Het Hoge Land 15, Berkel en Rodenrijs
Aanvang: 20:30 uur
Entree: 5 euro (niet leden) / 2,50 euro (leden)

Nodig hier je vrienden uit en voor meer informatie bezoek je de Facebook van de Rotonde.