The Fuzzbrats naar De Beuk

Fuzzbrats-24Zaterdag 8 maart speelt de grunge/punkband The Fuzzbrats in Poppodium De Beuk. De band wil zich warmdraaien voor ze op 22 maart op het Rebellion Punk Music Festival in Melkweg in Amsterdam staan.

Met hun grunge punk beweert The Fuzzbrats de beste ‘grunk’ band ter wereld te zijn. Een energieke act met een sausje van zowel Spaanse als Arabische invloeden, met DJ Okkie op zang.

De band werd opgericht als trio in 1993, nu éénentwintig jaar geleden. Ze namen demo’s op en speelden een flink aantal optredens. Toen Okkie in 1995 de frontman werd, kwam de band in een stroomversnelling. Na het winnen van een bandcompetitie mocht The Fuzzbrats in het voorprogramma van de toen al wereldberoemde band Radiohead zijn. Na een uitverkocht Nighttown kregen ze alle lof van Thom Yorke en andere bandleden van de legendarische band.

Na het Nighttown optreden werden ze snel gevraagd voor een tour door Duitsland en dat smaakte naar meer. Op naar Litouwen en Letland, landen die toen net een paar jaar niet meer tot de Sovjet-Unie behoorde. In de Baltische staten was The Fuzzbrats een grote hit. De band gaf concerten op de belangrijkste podia en ze waren meerdere malen te zien op tv. Na terugkeer in Nederland ging de band uit elkaar. In de loop der jaren waren er nog wel wat optredens in wisselende bezettingen.

Sinds begin 2013 is The Fuzzbrats weer bij elkaar in de originele bezetting en staan ze weer met dezelfde energie en plezier op het podium als in het begin.

Extra informatie
Datum: zaterdag 8 maart
Locatie: De Beuk, 1e Barendrechtseweg 5, Barendrecht
Aanvang: 22:00 uur / Zaal open: 21:30 uur
Entree: 4 euro (leden van De Beuk betalen 2 euro)
De Beuk is alleen toegankelijk vanaf 16 jaar, legitimatie is verplicht.

Voor meer informatie bezoek je de website van De Beuk.

Ann My Dice, De Skaggerz, Hessa en MXRCXL op Barbiepop festival

barbiepopOp zaterdag 8 maart vindt er een nieuwe editie van het Barbiepop festival plaats in The Little Cave. De muziek op Barbiepop heeft echter niks met plastic poppetjes te maken. Verwacht metal, reggae, ska, hiphop, punk, pop, rock en grunge.

Er staan maar liefst vier Rotterdamse bands op het programma, namelijk: Ann My Dice, De Skaggerz, Hessa en MXRCXL.

Tijdschema
20:00: zaal open
20:20 – 21:00 Ann My Dice
21:20 – 22:00 De Skaggerz
22:20 – 23:00 Hessa
22:20 – 00:00 MMXRCXL
00:00: einde

Extra informatie
Datum: zaterdag 8 maart
Locatie: The Little Cave, Nieuwemeer 101, Rotterdam
Aanvang: 20:20 uur / zaal open: 20:00 uur
Entree: gratis

Nodig hier je vrienden uit en voor meer informatie bezoek je de website van The Little Cave.