Sander Nijbroek, San Brooks en Adlicious in De Kroepoekfabriek

Sander NijbroekSander Nijbroek sluit zijn studie aan het Rotterdams Conservatorium af met een waanzinnig eindexamenconcert op maandag 17 juni. Gezien het feit dat De Kroepoekfabriek talentontwikkeling hoog in het vaandel heeft staan en graag jonge artiesten een podium biedt, is er eigenlijk geen betere plek voor dit concert!

Solo brengt Sander op deze avond in een intieme setting een aantal van zijn nieuwe songs ten gehore. Support is Adlicious, een zanggroep uit Rotterdam. Na hun studie aan het conservatorium van Rotterdam deed het drietal mee aan X Factor en werden ze zelfs tweede bij X Factor.

Het dak gaat er gegarandeerd af wanneer vervolgens de drieledige poprockformatie San Brooks het podium betreedt. Deze band heeft een geheel eigen sound met daarin aspecten verwerkt van hun grote helden: Jimi Hendrix, Coldplay, John Mayer, Ben Harper en U2. De grootste inspiratiebron is het leven, met al zijn ups en downs. Wie zin heeft in een muzikale maandagavond, is hier 17 juni aan het juiste adres!

Extra informatie
Datum: Maandag 17 juni
Locatie: De Kroepoekfabriek, Koningin Wilhelminahaven ZZ 2a, Vlaardingen
Aanvang: 21:00 uur / Deur open: 20:30 uur
Entree: 5 euro (vvk) / 7 euro (deur)

Voor meer informatie bezoek je de website van De Kroepoekfabriek.

Nieuwe single met videoclip van Pam Feather

9Pam Feather heeft haar tweede single van dit jaar, Roller Coaster Ride uitgebracht. Het nummer heeft een lekker zomers deuntje en gaat over de ups en downs van het leven, die Pam vergelijkt met een rit in de achtbaan.

Ze werkte voor de videoclip wederom samen met regisseur Mike Static, die eerder verantwoordelijk was voor haar videoclip bij de single Cannot Change The Weather in 2010. De videoclip bij Roller Coaster Ride werd geschoten in het prachtige gebied van de Mechelse Heide (België) en is uiteraard te zien op YouTube.

Pam Feather – Roller Coaster Ride

Pam Feaher is een Rotterdamse singer-songwriter en entertainer. Ze maakt muziek in de genres pop en soul. In 2010 kwam haar debuutalbum Feather Tales uit. Ze scoorde met de single Cannot Change The Weather een notering in de top 100 (#24). Ook stond ze o.a. in het voorprogramma van Erykah Badu (HMH), op North Sea Jazz Festival en Metropolis, en was ze te zien en horen bij GIEL en DWDD.

Roller Coaster Ride is de tweede single die Pam dit jaar uitbrengt. Eerder dit jaar bracht ze al de single Believe Him uit. Recent tourde ze door het land met Sven Hammond Soul.