Rotterdamse punkrock band The Hearted releast videoclip

the hearted 539925_252209851553695_383583810_nNa een aantal dagen teasen is het voor The Hearted eindelijk tijd om hun langverwachte video van Jack Knife te releasen. Jack Knife is te vinden op het aankomende debuutalbum van het trio.

Het album van de Rotterdamse punkrock band zal de naam Sorry for Apologizing krijgen. Een exacte releasedatum voor het schijfje is nog niet bekend gemaakt. Wel is bekend dat deze in de zomer uitgebracht zal worden.

Thomas van den Boagerdt (zanger van Rotterdamse metalcore band As Prayers Fail) heeft een gastrol in de videoclip. Bekijk ‘m hier:

The Hearted – Jack Knife

Voor meer informatie bezoek je de website van The Hearted.

Bands gezocht voor Female Fronted Rocknight

femaleMaakt jouw band stevige rock? Hebben jullie een overtuigende live act én een zangeres met een dijk van een stem? Meld jouw band dan aan voor de Female Fronted Rocknight (FFRN)!

FFRN is een collectief van bands die samenwerken om podia in het hele land plat te spelen met als doel het publiek kennis te laten maken met bands uit andere regio’s en rockgenres. Het afgelopen jaar hebben Raincheck, Cookie and the Crunch en Silver Linings dit concept handen en voeten gegeven en met succes: de drie bands hebben menig poppodium, waaronder ToDo (Best), Nederland Drie (Wateringen) en HPC (Den Haag), aangedaan met hun tour in 2013.

Nu is het tijd om de FFRN uit te breiden en daarom zoeken ze bands die onderdeel willen worden van de FFRN poule en hierdoor de mogelijkheid krijgen hun gezicht te laten zien door het hele land. Met FFRN willen ze female fronted rock verder op de kaart zetten en goede bands een kans bieden om zich te bewijzen. Tegelijkertijd staat FFRN voor kwaliteit en wordt alles, van boekingen tot promotie en shows, met een professionele houding aangepakt. Dit verwacht de organisatie ook van de bands in de FFRN poule.

Meld je band nu aan!
Zetten jullie een vette rockshow neer? Kom dat dan bewijzen! Op 14 juni organiseert FFRN een showcase in het Paardcafé in Den Haag waar jullie kunnen laten zien of jullie genoeg in huis hebben voor de FFRN poule. Meld je vóór 1 mei aan via de website of door een mail te sturen naar info@femalefrontedrocknight.nl. Stuur de organisatie je bio en een link naar je muziek (YouTube, Bandcamp, Soundcloud, etc.). Dan hoor je snel genoeg of je op 14 juni de kans krijgt om een plek te veroveren in de FFRN poule.

Win een plek in de poule én op de verzamel-cd
De bands die geselecteerd worden voor de FFRN Poule Party mogen zichzelf bewijzen op 14 juni in het Paardcafé in Den Haag. Hoeveel bands er daadwerkelijk worden opgenomen in de poule is nog onbekend. Het is dus geen wedstrijd, maar meer een showcase. Zit jouw band bij de gelukkigen? Dan winnen jullie een vaste plek in de poule en dus uitsluitend betaalde gigs, een plek op de FFRN verzamel-cd, de kans om met andere toffe bands te spelen en overall awesomeness!

Voor meer informatie bezoek je de website van Female Fronted Rocknight.