Rotterdamse band Claxoneros naar Maaspodium

claxDe Biecht is een avondje zappen in het theater: muziek, live voordrachten, monologen, exposities en andere nog-niet-bestaande kunstuitingen volgen elkaar in een rap tempo op, terwijl je lekker onderuit in een bank of theaterstoel zit.

De Biecht is een avondje waarvan je niet weet wat je kan verwachten, omdat je álles kan verwachten. De artiesten worden vrijgelaten om op te biechten wat ze maar willen en hoe ze dat maar willen. Ze worden daarbij volledig op hun eigen zielenroerselen teruggeworpen. De Biechtvaders Flip Noorman en Jaap Rovers bieden hun consultanten geen normen aan waartegen gezondigd kan worden, ze verlenen geen gratie, noch werpen ze licht op de eeuwigheid. Het enige wat ze aanbieden is een podium en een luisterend oor.

In deze editie ontvangen de Biechtvaders singer/songwriter Myriam West en beeldend kunstenares Margot HubersJoost Reijmers gaat iets vertellen over zijn nieuwste korte film, cabaretier Mark van Vliet speelt iets uit de voorstelling Zult en de Rotterdamse band Claxoneros speelt eigen composities waarin de flamencostijl gemengd wordt met de westerse klassieke muziek en verschillende wereldmuziekstijlen. Kortom: een bomvol programma.

Extra informatie
Datum: Zondag 3 november
Locatie: Maaspodium, St. Jobsweg 3, Rotterdam
Aanvang: 20:15 uur
Entree: zie hier

Voor meer informatie bezoek je de website van het Maaspodium.

Meld je aan voor het Eendracht Festival

eendrachtHet Eendracht Festival komt er weer aan! Het Rotterdamse showcase-festival zal op 27 februari haar derde editie beleven. 

Het Eendracht Festival brengt Rotterdamse artiesten, kunstenaars en andere creatieve Rotterdammers bij elkaar en laat zo zien wat Rotterdam allemaal in huis heeft.

Wil jij op het Eendracht Festival spelen of heb je een ander idee dat je in wil brengen? Stuur vóór 1 december een mailtje naar: eendrachtfestival@gmail.com.

Voor meer informatie bezoek je de Facebook pagina van het Eendracht Festival. Tag het festival met @eendrachtfestival.