Ronnie Flex releast debuutalbum tijdens Rotterdam Beats

ronnieRotterdam Beats, het internationale showcase festival voor urban bass & beats, viert dit jaar haar vijfjarig jubileum en pakt groots uit met nationale en internationale showcases, netwerkmomenten, Q&A’s en nog veel meer, waaronder de releaseparty van het debuutalbum van Ronnie Flex in Perron.

Dit is misschien wel het meest geanticipeerde album van 2014. Na talloze geslaagde collabo’s, drie succesvolle ep’s, vier singles, zes video’s, tientallen miljoenen views en streams is het eindelijk zover. Tijdens Rotterdam Beats presenteert Ronnie Flex zijn langverwachte nieuwe album De Nacht Is Nog Jong, Net Als Wij Voor Altijd. Op het album staan de welbekende hits Zusje, Pocahontas en meest recente single Ik Wil Het Hebben featuring Gers Pardoel. Deze releaseparty wil je echt niet missen!

Ronnie Flex – Ik Wil Het Hebben ft. Gers Pardoel

Extra informatie
Datum: vrijdag 14 november
Locatie: Cultuurpodium Perron, Schiestraat 42, Rotterdam
Aanvang: 20:30 uur
Entree: 10 euro (excl. fee)

Rotterdam Beats vindt plaats op 14 en 15 november aanstaande in de Rotterdamse Popweek.

Nodig hier je vrienden uit via Facebook en voor meer informatie bezoek je de Facebook pagina van Ronnie Flex en de website van Rotterdam Beats.

Vijf finalisten Sena Grote Prijs van Rotterdam live op OPEN Rotterdam

Diona Fox & Her Ragdolls

Diona Fox & Her Ragdolls

Vijf finalisten van de Sena Grote Prijs van Rotterdam spelen tijdens de Rotterdamse Popweek live iedere werkdag om 8.45 uur in de ochtendshow van Jan Middelkoop bij OPEN Rotterdam 93.9 fm. Het gaat om Tim Verhaal (maandag 10 nov), Diona Fox & Her Ragdolls (dinsdag 11 nov), Golden Caves (woensdag 12 nov), Book of Eli (donderdag 13 nov) en Gravel Town (vrijdag 14 nov).

Op OPEN Rotterdam TV (UPC 32) zijn de optredens terug te zien, als ook op you tube via www.openrotterdam.nl/rotterdamsepopweek

OPEN Rotterdam is de mediapartner van de Rotterdamse Popweek 2014 en organiseert in dit kader ook de OPEN Pop Quiz op dinsdag, woensdag en donderdag om 17.30 uur bij ‘Edwin doet OPEN’ op 93.9 fm

Op 18 september eerder dit jaar maakte de Popunie via het radioprogramma ‘Erwin doet Open’ op 93.9FM de (halve) finalisten van de Sena Grote Prijs van Rotterdam bekend. Alle 40 gelukkige bands en muzikanten werden toen gefeliciteerd via de officiële kanalen van OPEN Rotterdam en de Popunie.

De Rotterdamse Popweek is onderdeel van de agenda van Rotterdam Festivals. Kijk voor het complete overzicht op www.rotterdamfestivals.nl

OPEN Live wordt mede mogelijk gemaakt door DJ Sounds.

Tim Verhaal beet het spits af maandagochtend, de opname kan je hieronder zien: