Popunie Music Support Rotterdam: ep-release Chris Singz

cjros zomgzEr komt een nieuw event in kantine Walhalla in Rotterdam. Een event waar drie Rotterdamse singer/songwriters hun muziek bundelen tot een geweldige, warme, sfeervolle avond. Dit zijn Chris Singz (Chris Hermans), Marvin Dee en SavannaJoy.

Chris Hermans, geboren in Geleen, heeft zich jarenlang als singer/songwriter achter muurtjes en deuren verscholen. Moeite met het laten horen van zijn songs, moeite met het delen van zijn passie en gevoel voor muziek. Sinds hij in Rotterdam zijn sessieband heeft gevonden is dat allemaal veranderd. Chris Singz heeft een band die grooved, waardoor de passie er meer vanaf spat dan ooit! Daarom is Chris een nieuwe weg ingeslagen; zijn muziek aan iedereen ten gehore brengen!

Chris is organisator van de Chris Singz ep-release op 19 april in kantine Walhalla (Rotterdam). Deze avond belooft een bijzondere avond te worden met (semi)professionele, opkomende singer/songwriters. Met geweldige optredens van SavannaJoy en Marvin Dee, zal de avond een warm, professioneel karakter krijgen.Bovendien zal Chris het programma opvolgen, met een complete show; solo, als akoestisch duo en met sessie band. Een zeer gevarieerde show. Dit alles wordt gepresenteerd door niemand minder dan Michael Angelo, welke uiteraard niet achter kan blijven met het geven van een muzikale performance.

Extra informatie
Datum:  Vrijdag 19 april
Locatie: Kantine Walhalla, Veerlaan 9 Rotterdam (Katendrecht)
Aanvang: 20:30 uur / deur open: 20:00 uur
Entree: vvk: 10 euro / deur: 12 euro incl ep

Voor meer informatie bezoek je de website van Theater Walhalla.

 

Rotterdamse Moo (Sanne Monster) in voorprogramma van Ben Caplan

sanne-monster-1024x680Moo (Sanne Monster) doet op maandag 8 april het voorprogramma van Ben Caplan in het Dolhuis. Het leven als zoektocht met innerlijke strijd en mooie ontdekkingen vormt de rode draad in de liedjes van singer/songwriter Moo.

Geïnspireerd door o.a. James Taylor en Joni Mitchell begon Moo op 15-jarige leeftijd met het schrijven van haar eigen songs. Vleugjes blues, folk, country en soul kleuren haar repertoire. Sanne is daarnaast ook muziekdocente en achtergrondzangeres bij Laura Vane & the Vipertones.

De muziek van Ben Caplan blinkt uit in diversiteit, variërend van poëtische ballads tot hectische gipsy folk. De nummers bevatten een verrassende diepte en muzikaliteit. Zijn zang is ongepolijst en puur, waarbij een vergelijking met Tom Waits al snel is gemaakt. De performance van de zanger doet denken aan Freddy Mercury: een tierende, sterke en voordragende zanger met blues in zijn ziel en een bonzend hart.

Vorig jaar was hij de publieksvermaker op Motel Mozaique in Rotterdam. Dit jaar staat hij eerst nog op het SXSW Festival in Amerika, maar daarna is het Dolhuis aan de beurt!

Extra informatie
Datum: Maandag 8 april
Locatie: Dolhuis, Dolhuisstraat 55, Dordrecht
Aanvang: 21:00 uur / Deur open: 20:00 uur
Entree: vvk: 7,50 euro / deur: 10 euro

Voor meer informatie bezoek je de website van Dolhuis.