Popunie Music Support Rotterdam: Eddie Next Door en Sean Pithie in RAAF

eddidOp vrijdag 7 februari is het weer tijd voor livemuziek op het podium van RAAF. Twee Rotterdamse bands/acts zullen zich van hun beste kant laten zien. Dit keer Eddie Next Door en Sean Pithie!

De enthousiaste Rotterdamse rockband Eddie Next Door komt het dak eraf blazen. Deze band bestaat uit drie mannen en één vrouwelijke zangeres, die het publiek gek maakt met haar charmes en geweldige stemgeluid. Eddie Next Door kan je goed vergelijken met de scheurende gitaren van Queens Of The Stone Age en hier halen ze dan ook hun inspiratie vandaan. We kunnen er lang of kort over zijn, maar de beste beschrijving voor deze band is: sexy, sroovy en scheurend!

De avond wordt geopend door Sean Pithie, frontman van de Rotterdamse band The Pendulum’s Motion.

Extra informatie
Datum: vrijdag 7 februari
Locatie: RAAF, Hillelaan 19, Rotterdam
Aanvang: 20:30 uur
Entree: gratis

Nodig hier je vrienden uit en voor meer informatie bezoek je de website van RAAF.

Dit optreden wordt mede gefinancierd door Popunie Music Support Rotterdam.

Berry releast track van Rauw&Witteman

berry rauwVandaag dropt de negentienjarige Berry de eerste losse track afkomstig vanhet album  Rauw&Witteman. De track is een samenwerking met Ecktuh Ecktuh lid Crimitov en PSL Persoonlijk.

Lokaas is geproduceerd door Fabian Plazier. Naast Crimitov zullen op Rauw&Witteman onder andere Spinal, MP en Jaym te horen zijn. Berry’s vriendin is te zien op de cover en zij zal in 2014 de back-up mc van Berry zijn. Rauw&Witteman is vanaf begin maart gratis te downloaden.

 

Berry – Lokaas (ft. Crimitov en PSL)

Download Lokaas hier.