Popunie Clipoverzicht mei 2019

Het Popunie clipoverzicht van mei 2019 staat klaar! Er zijn weer de nodige video’s uitgebracht dus hier is het overzicht met de nieuwe clips van Rotterdamse acts en bands. Voor zover deze op onze radar zijn verschenen, hebben we ze op een rijtje gezet.

The Jerry Hormone Ego Trip – Nep! Nep! Nep!
Neighbours Burning Neighbours – Hesitate (Front session)
Smallavelli – Body Droppas
Joyba – On The Road ft. Yung Volta & GiaTheRapper
No Disguise – Explore (live)
Jairzinho – Straat Is Koud ft. Djaga Djaga
I Can’t Shit Because I’m A tree (icsbiat) – I Want To Go Home (live)
Inventions – Platonics
Ella Banks – Old Times
TW/CE – Ivory Tower (Acoustic live)
Hef – 80 Grannies
Elijah Waters – Centerfold
J. Derwort (Chi Factory) – A View (re-mixed by H. van Oosterom 2019)
The Cruel Horizon – Cold Or Hot (acoustic)
Spacebar – Pablo Pinokio (4themusic session)
Albatre – Asmodea (live)
Dread Pitt – Climbing (ft. Kay Slice)
Thanatos – Blind Obedience (new recording of 1984 original)
P. Sparkss – #MusicMonday VIII
Distant – Tyrannotophia
The Dead Cvlt – All Hope Is Lost
Nana Fofie X Bryan Mg – Désolé
Monta & Mothers Groovebox – Evenwicht ft. LemLem
Shireen – Storm
de Wannebiezz – Ech Wel
Cthuluminati – El Lizard Birth
TW/CE – Home (Acoustic live)
Urban Distortion – Crazy
Ella East – I Run Away (Sofar Session)
Black Omolo – Better Day Will Come
P. Sparkss – Gunplay
El Fatso – Strikes and Gutters
Smallavelli – Madness
Black Omolo – Steam Meditation
Marco Martens – Stempel
Angelo King – Close To You ft. Nana Fofie
FMG – Hoe Dan
Ronnie Flex – Haal Me Naar Boven ft. Sarita Lorena
Nohyae – Droom
KEES – Lekker Fietsen
GS Selfmade & Markxion – Rolling Again
KUZKO – White Vans
Si Christina – Pegam
Oww Gee – Geen Respect
Catalijne – Strange Fruit (original by Lewis Allan)
L CiANO – Back To You (FunX Talent Summer Vibes)
Hausmagger – OK OK
Famodis – Alleen ft. Tyro
iET – Do You Really Care
Aardvark – Ode Aan Niki Lauda (ft. Faberyayo)
Aardvark – Rose Gold Watch
Djeepz – Dia D’aoje
MOÏRA – Gypsy Boy
Paterzonen – Insomnia
Dayo – Bo Amor
Remedy – Margherita (original by Marco Borsato)
Gilles Delgado – Lekkahayaya
Eleven – Chandelier (original by Sia)
GreyHeads – Clouds Cruising
Spacebar – Take You Away (4themusic session)
Rey Tranquilo – Green On Me
After Elmer – Locked Door
Phill-E – 24/7even
Joyba – Die Guap ft. Mopperatchi
Beckie – Karma
Caza ft. Ronnie Flex – Woozy
GIAN – Only This Night

Releases Mei 2019