Pam Feather releast nieuwe videoclip

Song On The Radio VideoclipPam Feather releast de videoclip behorende bij de single Song On The Radio. Het nummer gaat over plezier maken, feesten en je dromen verwezenlijken.

Zo zie je in de videoclip dat Pam met haar vrienden het feestje van de vorige avond besluit voort te zetten, in plaats van braaf naar haar werk te gaan. De videoclip is geregisseerd door Mike Static.

 

http://www.youtube.com/watch?v=083NWxrwX0E
Pam Feather – Song On The Radio

Pam Feather is een Rotterdamse singer/songwriter en entertainer die muziek maakt in de genres pop en soul. In 2010 kwam haar debuutalbum Feather Tales uit. Ze scoorde met de single Cannot Change The Weather een notering in de top 100 (#24). Tevens was ze al te aanschouwen in het voorprogramma van onder andere Erykah Badu (HMH) en stond op het North Sea Jazz Festival en Metropolis. Bovendien was ze te zien en te horen bij GIEL en DWDD.

Song On The Radio is alweer de derde single van het afgelopen jaar. Eerder dit jaar bracht Pam Feather de singles Believe Him en Roller Coaster Ride en tourde ze met Sven Hammond Soul.

Voor meer informatie bezoek je de website van Pam Feather.

Mark Ritsema treedt op in São Paulo

mark ritsemaaDe Rotterdamse zanger, gitarist en songwriter Mark Ritsema reist naar Brazilië om op 4 november onder andere zijn single The Lovers (Brasilia) uit te voeren op de architectuurbiënnale van São Paulo.

The Lovers (Brasilia) is de eerste single onder eigen naam van de zanger/gitarist van onder andere Spasmodique, Raskolnikov, Nightporter en Polar Twins. Het werd halverwege 2013 uitgebracht door het Rotterdamse label Tonefloat in samenwerking met het collectief van Rotterdamse architectuurhistorici en tentoonstellingmakers Crimson Architectural Historians.

Ritsema’s donkere en verhalende stadsballade van bijna acht minuten is onderdeel van de reizende tentoonstelling The Banality Of Good: Six Decades Of New Towns, Architects, Money And Politics van het laatste gezelschap.

Ritsema speelde The Lovers (Brasilia) al tijdens openingen in Venetië en Londen. In november strijkt de The Banality Of Good… neer op de  internationaal befaamde São Paulo Architecture Biennale. Naast zijn optreden tijdens de opening verzorgt Ritsema de muzikale omlijsting van symposia, lezingen en discussies in het programma van Crimson Architectural Historians.

Met dank aan afdeling Sport & Cultuur Rotterdam en Popunie.

Voor meer informatie bezoek je de website van Mark Ritsema.