Nieuwe clip voor Scarlet Mae

scarletmaeeDe nieuwe videoclip bij de tweede single Staring At Rhinos van Scarlet Mae is af. Camera en regie is gedaan door Jeroen van Hesteren.

Scarlet Mae – Staring At Rhinos

Met dank aan The Mask Feestartikelen (www.themask.nl) voor de sponsoring.

Zangeres Marije van Rijn heeft het liedje geschreven in Diergaarde Blijdorp in Rotterdam en het staat op de debuutplaat. Lees de recensie hier.

Voor meer informatie bezoek je de website van Scarlet Mae.

Dion Masé x Cozone

artworks-000069843733-q2oz1k-t500x500Goed Wordt Vergeten
download-ep
hiphop

Dion Masé, de hardst werkende Rotterdamse rapper die je nog niet kende, bracht onlangs de ep Goed Wordt Vergeten uit met de Belgische producer Cozone. Op de ep staan drie tracks. Nu kun je denken, drie tracks, weinig. Maar wacht. Want deze man heeft ondertussen ook nog de ep Zij gemaakt en is bezig met een mixtape samen met DJ Leee.

Over die laatste twee ga je vast nog horen. Maar laten we het nu houden bij de ep Goed Wordt Vergeten. De titel klinkt emo, maar dan in de meest literaire vorm van het woord. Het wordt gelijk duidelijk dat Dion Masé niet zomaar wat doet.

Op de drie tracks, kwaliteit over kwantiteit, hoor je ijzersterke beats met de ondersteuning van een sterkere flow. Zeg dat Dion Masé al een oude rot is in het vak en je gelooft het. Feit is, er staan al wat nummers op zijn naam. En vanaf het begin tot aan nu is hij stabiel gebleven. Het komt heel erg professioneel over. Dit zorgt er tevens voor dat zijn muziek heel erg toegankelijk is. Niets is rommelig of onafgemaakt, maar juist prettig om naar te luisteren.

Wil het oog ook wat? Dat kan. Want de tracks Van Velzen en Omin Money zijn al vereeuwigd in een videoclip.

Dion Masé – Omin Money

In Omin Money rapt Dion Masé over het feit dat hij veel geld wil en wat hij hiervoor zal laten. “Je weet toch ik ga niet draaien om dingen heen. Stressed out, al mijn niggers zing mee. Smoke zo veel, schizofreen, blijf lijden tot ik bovenaan ben in de game. Opgeven is voor shocking losers. Heb geen tijd, voor een meid. Ik zeg wat moet je? Telefoon gaat de hele dag. Zij wil chillen, ik wil money. Zij denkt was met deze man?”

De brag ’n boast lyrics gaan vloeiend door in zijn andere tracks. Wil je weten was met deze man? Download de hele ep dan hier.

Voor meer informatie bezoek je de tumblr van Dion Masé.

Hilke Heijmans