Nieuwe clip voor formatie Equalz

foto345Nadat Always Bizzy solo indruk had achtergelaten met zijn Hou Je Bek sessie, brengt hij nu met zijn formatie Equalz een nieuwe video uit genaamd Zo Nice ft. Jerr (van Broederliefde). De beat is geproduceerd door Zerodix en de video is geschoten door Berry.

C.D.L.C. staat voor Creme de la Creme , een muziekbeweging die bestaat uit bekendere artiesten zoals Die Boyz en Equalz maar ook andere opkomende artiesten en producers.

Equalz – Zo Nice ft. Jerr (Broederliefde)

C.D.L.C. staat voor Creme de la Creme,  een muziek beweging die bestaat uit bekendere artiesten zoals Die Boyz en Equalz, maar ook andere opkomende artiesten en producers.

Voor meer clips bezoek je het YouTube kanaal van 010Divisie.

 

Popunie Music Support Rotterdam: Soul Birds @ BIRD

fNa twee succesvolle edities organiseert Soul of Santai op zaterdag 31 augustus de volgende live editie in de bekende jazz club BIRD. Iedere editie staat in het teken van soul, jazz, funk, rap en r&b. Om de maand zullen er bestaande en opkomende talenten uit Nederland live on stage te zien zijn.

De huisband bestaande uit de ervaren musici Quincy Corbett (drums), Frenky Lukie (guitar), Mr. KeYsZ a.k.a. Manoah Sapulette (keys) en Quincell Adolphin (bassguitar) zorgt samen met de Soul Birds gegarandeerd voor een soulvolle avond in Rotterdam. Zowel eigen repertoire als bekende classics zullen elkaar in een rap tempo opvolgen.

Ook deze editie zal weer overwegend gevuld worden met Rotterdamse artiesten. De Soul Birds van augustus zijn Sam de Wit, Jared Grant, Lisette Schotborg en de groep That Park Life.
Sam de Wit tevens bekend van de succesvolle groep Replay, houdt zich tegenwoordig ook bezig met zijn solo carrière als zanger en dj. Geïnspireerd door grootheden als Donny Hattaway en Stevie Wonder laat Sam op 31 augustus naast bekende soul covers ook een aantal eigen nummers horen.

De 22 jarige, getalenteerde singer-songwriter Jared Grant staat bekend om zijn pure soul muziek. Zijn unieke sound doet je direct denken aan de ritmische soul, funk en r&b uit de jaren 70 en 80. Met zijn Grant Band, bestaande uit verschillende muzikanten, staat hij op verschillende podia door Nederland. Dansen en entertainen zit bij Grant in zijn bloed, bij Soul Birds zal hij dan ook een spetterende show laten zien. De warme sound van haar stem is prachtig. Lisette Schotborg heeft haar zangervaring o.a. bij de bekende Gospel Society van Leo Davelaar opgedaan waar zij regelmatig de solo partijen verzorgt. Zij is ook bekend als backing vocal van de Kaapverdiaanse zangeres Angel d’Amor. Op 31 augustus zal ze het publiek verrassen met een aantal nostalgische covers.

Last but not least de boys van That Park Life. Twee beste vrienden die elkaar op jonge leeftijd ontmoeten, beiden opgegroeid in het buitenland hebben als gezamenlijke passie muziek. Deze rap/hip hop groep is onlangs genomineerd voor de Grote Prijs van Nederland in de categorie hip hop. Geïnspireerd door grootheden als James Brown, Marvin Gaye, D’Angelo en Erykah Badu, schrijven zij hun eigen teksten die gebaseerd zijn op levenservaringen. Deze vernieuwende muziek is een soulvolle mix van rap, funk en hiphop.

Soul Birds wordt mede gefinancierd door Popunie Music Support Rotterdam.

Win kaarten voor Soul Birds
Organisatie Soul of Santai geeft 2×2 kaarten weg voor dit evenement. Wil jij kans maken op deze kaarten? Like dan de Facebook pagina van de Popunie, share onze post en stuur een mailtje naar francis@popunie.nl met als onderwerp ‘Soul Birds’.

Extra informatie
Datum: Zaterdag 31 augustus
Locatie: BIRD, Raampoortstraat 29, Rotterdam
Aanvang: 21:00 uur
Entree: 15 euro

Voor meer informatie bezoek je de website van BIRD.