New Skool Rules Festival creëert de recessieroute

Dat de economie wereldwijd niet zo denderend is mag jongeren niet duperen om hun droom waar te maken! Hiervoor heeft New Skool Rules de oplossing bedacht in de vorm van de recessieroute. Door middel van deze route kan een ieder voor maar 13 euro de hotspots van het festival bijwonen.

newskoolrules-2

Bij deze hotspots zullen de meest belangrijke ‘movers en shakers’ uit de industrie ook op zoek zijn naar talent en is publiek natuurlijk ook van harte welkom.

De route gaat op 5 april bij De Unie in Rotterdam van start, waar men al in het restaurant opkomende wereldsterren kan zien langslopen gevolgd door de grootste muziekindustrie Movers & Shakers’die graag met een ieder een gesprekje willen starten.

Om 20:00 uur is er op deze dag de mogelijkheid om voor maar 5 euro, meer kennis op te doen tijdens het Industry Night panel. Tijdens dit panel zullen de mediakenners het hebben over hoe iedere artiest een band met de media kan opbouwen en behouden. Vervolgens kan men, voor dezelfde 5 euro genieten van de live jamsessie o.l.v. Ron Le Bass. Internationale en nationale Artiesten improviseren op de klanken van een topband. Na al deze improvisaties, kan iedereen meegenieten van optredens van o.a. Rass Motivated (NL), Terrell Safadi (CAN), Orpheus (NL), G-Tee (UK), Kontraband Music (US).

Met hetzelfde kaartje kan ook op 5 april in The Hemingway social club, het Raps & Beats evenement bezocht worden. Producers krijgen hier de kans om hun beats te laten horen, terwijl artiesten uitgedaagd worden om hierop te freestylen.

Op 6 april gaat de route verder in LCC Larenkamp en De Unie. In LCC Larenkamp vindt de tweede jamsessie van New Skool Rules plaats, genaamd R’ Voices, deze kost maar 3 euro en zal tevens druk bezocht worden door vele artiesten en door vele belangrijke mensen uit de industrie. In De Unie vindt tegelijkertijd op za. 6 April o.a. de Canadian Blast plaats, voor 5 euro kan je vanaf 21:00 uur niet alleen geweldige Canadese showcases zien, maar krijg je ook in ieder geval één drankje aangeboden. Naast de Canadian Blast zijn er showcases van o.a. Maxime Philips (NL), Allyssa Chic (US), Adje (NL), H.A.S. (FR) en Envy (NO).

De recessieroute eindigt op 7 april met de Soulladies and gentlemen. R&B muziek op topniveau, gebracht door artiesten uit de hele wereld, maar vooral ook door Nederlandse artiesten zoals Arnhems Gewijs (NL), Yuli Minguel (NL), Laise Sanches (NL), Delighted (NL), D. Walker (UK) etc. Naast de optredens bekijken bestaat er natuurlijk ook een kans, zomaar de mensen achter artiesten als Rihanna, TI, TLC, Keri Hilson, Chipmunk, Tinie Tempah etc. tegen het lijf te lopen.

Voor min.13 euro kan een ieder zijn of haar ideale route samenstellen en ook nog een drankje erbij krijgen. Daarnaast bestaat er ook een mogelijkheid om een festival/afterparty passpartout aan te schaffen voor maar 20 euro waarmee men het hele festival en twee van de afterparties kan bezoeken.

Nodig hier je vrienden uit en voor meer informatie bezoek je de website van New Skool Rules.

Deaz D. en Errick Daniels presenteren nieuwe track

deazderrickdanielsDe nieuwste track van producersduo Deaz D. en Errick Daniels is beschikbaar via Eskill Records. Fast Lane is nu te downloaden via Dance-Tunes, Amazon, Spotify en iTunes. De track is de tweede release van Eskill Records, Nederlands nieuwste label voor high quality EDM, opgericht door producer en DJ Jody Koenders.

Sinds Deaz D en Errick Daniels in de jaren negentig hun krachten bundelden, heeft dit producersduo met verschillende toptracks de nodige credits opgebouwd in de Europese dance scene. Na een korte stop in 2009 maken ze nu met Fast Lane hun comeback op Eskill Records. Fast Lane is een bijzondere mix van Big Room Progressive en hedendaagse Dutch House, met een old school-smaakje dankzij de hoofdrol van de nineties-synthesizers. Dit is 100% kwaliteit materiaal en het meest effectief wanneer het gedropt wordt op een overvolle dampende dansvloer!

Fast Lane is de tweede release van het gloednieuwe Eskill Records, nadat oprichter Jody Koenders op 18 februari de geboorte van zijn label vierde met de release van zijn eigen You Are My Drug. Die primeurtrack werd direct tot tune of the week gebombardeerd door Dance-Tunes.com. Een goed begin dus voor het label dat een nieuwe standaard wil creëren voor (Nederlandse) Big Room, Progressive House en Electro House. Het is de missie van Eskill Records om samen met de beste producers de dance classics van de toekomst naar het publiek te brengen. Het label is daarmee het nieuwste keurmerk voor gevestigde topproducers en veelbelovende nieuwkomers met de potentie om een blijvende impact te maken op de wereldwijde dansvloeren. Meer tracks zullen snel volgen, dus houd Eskill Records in de gaten!

Voor meer informatie bezoek je de website van Eskill Records.