Muzikantendag Popworks 2020 bij Popcentrale

Ben jij muzikant en zou jij je muziek tot een hoger niveau willen tillen? Zondag 16 februari organiseert de Dordtse Popcentrale in samenwerking met ToBe en Bibelot een muzikantendag om talent een steun in de rug te geven.

Je krijgt antwoord op de vragen als: Waarom speel jij deze zomer niet op Lowlands? Wat moet je allemaal zelf kunnen als artiest en wanneer ga je op zoek naar ondersteuning van buitenaf? Het programma bestaat uit verschillende workshops over songwriting tot On The Couch sessies met muzikanten en boekers.

On The Couch Sessies
Met Angelo Pertijs (boeker bij Agents After All)
Angelo studeerde Music Business en Basgitaar aan de Rockacademie in Tilburg. Tijdens zijn opleiding heeft hij zowel voor- als achter de schermen veel ervaring opgedaan. Daarnaast was hij werkzaam als programmeur, stage- en productiemedewerker voor diverse festivals en bij het Amsterdamse poppodium Studio/K. Bij Agents After All is Angelo de boeker van diverse artiesten uit allerlei muzikale stromingen, zoals Van Dik Hout, Paul de Munnik, Nemesis en Splendid.

Met Joey de Boer (drummer Delain)
Drummer Joey de Boer is bij de  Popschool begonnen, speelde in de metalband Timeless Hour, won daarmee de Band Boost in 2014 en tourt nu over de hele wereld met de bekende symfonische metalband Delain.

Met Immanuel Spoor (eigenaar en boeker On Track Agency, o.a. De Likt en Het Gezelschap)

Workshops etc.
– Social media workshop met kunstenares en influencer Mignon Nusteling,
– Productieworkshop met Keymusic,
– Songwriting workshop met singer/songwriter Laura Overbeeke
– Een kijkje in de Pro-Sound-studio
– Jamsessie met liveband en nog veel meer.

Sluit je dus aan bij Popworks 2020 en blijf jezelf ontwikkelen als artiest. Want zelfs als je denkt dat je alles weet, valt er altijd nog wat te leren!

Extra informatie
Datum: zondag 16 februari
Locatie: Popcentrale, Noordendijk 148, 3311 RR Dordrecht
Aanvang: 16:00
Entree: gratis
Facebookevent

Meer informatie en de laatste updates van het programma vindt je op de website 

Music Support: Cenobites vinyl releaseshow

De psychobillyband Cenobites presenteert op 7 februari in V11 hun nieuwe plaat op vinyl. Dit feestje wordt extra groots gevierd samen met de garagerock van JC Thomaz And The Missing Slippers en de punkrock van The Heart Monitors.
Cenobites rockt sinds 1994 over heel de wereld op festivals, in kraakpanden en overal waar maar wat te feesten valt. Deze viermansformatie gaat ieder optreden helemaal los alsof iedere show hun laatste is. De band speelt een rauwe mix van punk en psychobilly en is naar eigen zeggen de hardst werkende band van Rotterdam. Rotterdam weet het: Cenobites staat garant voor een feestje.