Melissa Fortes haalt € 7.500,- op via crowdfunding

Melissa FortesZondag 22 december jl. heeft de Rotterdamse vocaliste Melissa Fortes haar crowdfunding campagne succesvol afgerond. Tijdens een intiem ‘huiskamerconcert’ in BIRD Rotterdam werd het nieuws feestelijk bekend gemaakt. Via voordekunst.nl heeft Melissa € 7.500,- opgehaald voor de realisatie van een debuutalbum.

Om deze debuutcd te kunnen financieren heeft Melissa de afgelopen twee maanden actie gevoerd voor haar crowdfunding campagne. Hiermee probeerde zij fans, muziekliefhebbers en vrienden over te halen om te investeren in haar toekomstige album. Dankzij donaties van ongeveer 100 gulle gevers wist Melissa binnen de deadline het doelbedrag van € 7.500,- op te halen. Met dit bedrag zal Melissa in het voorjaar van 2014 haar debuutcd gaan maken.

Op 27 december is de deadline van de campagne dus tot die tijd is het nog steeds mogelijk om bij te dragen. Kijk hier voor meer informatie.

Een succesvol optreden
Melissa Fortes gaf op zondag 22 december een intiem concert tijdens The Breakfast Club in BIRD Rotterdam. De zaal was goed gevuld met familie, vrienden, muziekliefhebbers en (zon)dagjesmensen. Melissa en haar band wisten het publiek ruim 90 minuten te boeien met zonnige en zeer persoonlijke nummers. Naast de singles Deixa Chuva a Passar en Lullaby speelde Melissa een groot aantal nieuwe en populaire nummers. Met de prachtige bossa nova invloeden, romantische teksten en zomerse klanken heeft Melissa zeker het ultieme zondag gevoel neergezet.

Melissa Fortes beweegt zich al meer dan 10 jaar in de muziekwereld. Als backing vocaliste werkte ze samen met verschillende artiesten en stond ze op podia in binnen- en buitenland. Zo werkte Melissa onder andere samen met Sharon Doorson, Dina Medina en Gregor Salto. De muziek van Melissa is een mix van warme Kaapverdische en Braziliaanse invloeden met een vleugje jazz en neo-soul. Een veelzijdige en kleurrijke dame die niet in een hokje te plaatsen is.

Blijf op de hoogte van Melissa Fortes
via haar website
via haar Facebook
of via haar Twitter!

OPEN Rotterdam zoekt videoclips voor oud en nieuw-uitzending

Open Rotterdam OPEN Rotterdam is de nieuwe lokale omroep van Rotterdammers voor Rotterdammers. Voor de oud en nieuw-uitzending zijn ze op zoek naar videoclips van Rotterdamse artiesten. Een prima aanbod om jezelf als artiest of band in de kijker te krijgen natuurlijk.

Het aanleveren van de videoclip kan het beste via WeTransfer. Graag ontvangt OPEN Rotterdam je videobestand in hoge kwaliteit op het adres: muziekredactie@openrotterdam.nl

Toestemming
Tevens ontvangen zij graag jouw schriftelijk toestemming voor het uitzenden van je videomateriaal. Stuur hiervoor – onder vermelding van ‘toestemming uitzending videoclip’ – een bericht naar: muziekredactie@openrotterdam.nl.

De redactie kijkt uit naar de inzendingen en voor iedereen die een inzending stuurt: vergeet niet op 31 december te kijken!

Voor meer informatie ga je naar de site of  Facebook of Twitter.