MarryMarv komt met nieuwe clip

MarryMarv Gaat mijn dood wordenNa dit jaar al drie video’s te hebben uitgebracht, waarvan twee met Dichter en één solo, is MarryMarv deze zomervakantie flink aan het werk gegaan in de studio. In deze periode heeft hij een verzameling tracks opgenomen en veel met de Amsterdamse producer RUN! samengewerkt. De eerste track die ze samen uitbrengen is Gaat Mijn Dood Worden.

MarryMarv en producer RUN! hebben samen de krachten gebundeld en een aantal tracks gemaakt. Zo ook de track Gaat Mijn Dood Worden, die gaat over de liefde voor vrouwen. Deze track stond ook gedeeltelijk op de Sneakeria vol 1 mixtape die onlangs uitkwam.

De track gaat niet alleen over de liefde voor vrouwen, maar legt ook uit dat een zoektocht naar liefde niet altijd goed is. De productie, mix en mastering van de track is gedaan bij Syndrummusic, ook wel bekend van de producties voor Nino en Keizer.

In samenwerking met Apollo Division is er een videoclip gemaakt. De video brengt in beeld wat voor macht een vrouw kan hebben en hoe machteloos een man hier tegenover kan zijn. Deze single is de eerste track die wordt uitgebracht op weg naar het gezamenlijke project van RUN! en MarryMarv. De video is opgenomen in het pakhuis te Rotterdam en verschillende talentvolle mensen hebben aan dit resultaat meegewerkt.

MarryMarv – Gaat Mijn Dood Worden

De track is ook te vinden op iTunes en Spotify.

Voor meer informatie bezoek je de website van KANS.

 

Studioverslag: That Band From Holland (deel 4)

IMG_3852That Band From Holland is ook geen 25 meer. De gemiddelde leeftijd gaat alweer snel richting de 30 jaar en inmiddels doen we allemaal een paar dagen per week serieuze dingen. Zo werken we flink hard en hebben sommige al een gezin te onderhouden. De vrijheid en blijheid van het wonen in sociale huurwoningen, drie hoog achter, voor bijna gratis is voorbij… De hypotheken, gezinsauto’s en andere bijkomstigheden zijn financieel gezien een strop voor de ongeremde koopdrift van nostalgische instrumenten.
IMG_0328
Vroeger kwamen we wekelijks met een glimlach de oefenruimte ingelopen. Iedere week stond er wel weer een oude doos of een koffertje waar het tofste instrument ooit uit kwam! Na een avondje pielen waren we weer even verzadigd voor minstens een week. Via Marktplaats kochten we Omnichords, Casiotone keyboards, Stylophones en nog veel meer zooi, die inmiddels in onze koophuizen netjes zijn opgeborgen in kasten op zolder.

Ieder jaar worden deze kasten opengerukt en worden we verenigd met onze oude liefdes. Vol tederheid en verwachtingen nemen wij dit allemaal mee naar Zeeland om te gebruiken op de nieuwe kerstplaat. Na alle ‘basic’ instrumenten te hebben opgenomen vinden we het enorm fijn om al deze apparaten erbij te halen om de liedjes verder in te kleuren. Wie op wat speelt boeit niet. Als het bliepje en het kraakje maar een toevoeging is. Zo wordt de laatste hand gelegd aan onze nieuwe pareltjes.

Eenmaal weer terug in de realiteit worden we ieder jaar opnieuw geconfronteerd met het feit dat we handen te kort komen. Wie moet eigenlijk de Omnichord bespelen? We hebben immers allemaal al iets in handen… Tja, Bartels was in het huisje erg goed bezig met de Casio, maar wat doen we dan met zijn trompet? Frank was weer een virtuoos op de toy-piano, maar wie moet er dan drummen? Hoe we het dit jaar gaan aanpakken? Geen idee. We zien we weer wat iedereen van zolder haalt.

Andere delen van het studioverslag gemist? Lees hier deel 1,  hier deel 2 en hier deel 3.

Eric-Jan