HipHop Meets Dancehall in Rotonde

10391423_546612518814983_1208812661062522898_nZaterdagavond 7 maart worden in de Rotonde twee muziekstijlen bij elkaar gebracht en dat gaat resulteren in een fantastisch spektakel; HipHopMeetsDancehall!

Zoals de naam al doet vermoeden komt hiphop samen met de Jamaicaanse muziekstijl dancehall en dat mag je natuurlijk niet missen, omdat dit tot spannende en exotische kruisbestuivingen gaat leiden!

Je kunt je borst natmaken, want de volgende line up gaat opgediend worden:
– Lion Bobmano
– ClacClacClac Ent
– Dominique
– Fame Feelings
– Jow
Ook zal er een live band aanwezig zijn.

 

 

 

Opwarmen!


Extra informatie
Datum: zaterdag 7 maart
Locatie:  Muziekpodium de Rotonde, Hoge Land 15, Berkel en Rodenrijs
Aanvang: 21:00
Entree: leden €2,50 / niet-leden €5,00

Het Facebook event vind je hier.

Locked & Loaded Collective bij Capsloc

Locked & LoadedMet het Locked & Loaded Collective haalt Capsloc jonge honden op het podium met een liefde voor ruige bluesrock. Locked & Loaded verzorgt een avondvullend programma in een kenmerkende stijl.

Vorig jaar vond de ep Release van Monday Special al plaats in Capsloc, met veel succes. Ondertussen heeft de band flink aan de weg getimmerd. Samen met twee andere bands uit de omgeving van Rotterdam hebben zij een collectief gevormd. Dit Locked & Loaded Collective brengt ons terug naar de periode van 1860 tot 1970; de tijd van de rokerige illegale bars, whisky van $0,25 en het ontstaan van de blues en jazz.

Monday Special legt de nadruk op een flinke hoeveelheid gitaargeweld met pakkende melodieën en veel energie. Dat zij beïnvloed worden door de blues en grunge is goed te horen.

The Four maakt vuige rockmuziek waar de buurman niet blij van wordt, maar de buurvrouw wel. Catchy gitaarhooks en opzwepende drumbeats kenmerken het geluid van The Four, met een hoofdrol voor de rauwe vocals van frontman Max Timmers.

Eddie Next Door speelt rauwe blues- en desert rock, met groovende beats en krachtige vrouwelijke vocals. Geïnspireerd door helden als Queens Of The Stone Age, Jack White en Beth Hart knalt de vierkoppige Rotterdamse rockband op vele podia door de geluidsbarrière.

Extra informatie
Datum: zaterdag 7 maart
Locatie: Capsloc, Pelikaanweg 3 Capelle a/d IJssel
Aanvang: 21:00 uur
Entree: vvk 4,50 | deur €5,50

De Locked & Loaded tour wordt mede gefinancierd door Popunie Music Support Zuid-Holland.