Help Mayra Orchestra met het financieren van hun debuut cd + dvd

mayraaChristiaan Bruin en Maartje Dekker leiden het ambitieuze Mayra Orchestra. Deze popband bestaat uit een bont gezelschap van zestien muzikanten met verschillende achtergronden zoals klassiek, pop, tango, Indiase muziek en zelfs als circusartiest. Gezamenlijk geven deze geweldige artiesten shows waarin ze het publiek meenemen in hun eigen fantasievolle wereld en maken ze gebruik van grote videoprojecties, kostuums, zelfgemaakte instrumenten en circusacts. Mayra Orchestra is hierdoor veel meer dan alleen een popband.

Twee jaar geleden zijn ze begonnen met de opnames voor een debuut-cd. Christiaan en Maartje zijn in verschillende studio’s geweest en hebben de muziek zelfs laten masteren in het legendarische Wisseloord bij Grammy Award winnares Darcy Proper. Ondertussen hebben ze ook heel hard gewerkt aan de realisatie van een spectaculaire liveshow. Om al deze idealistische plannen te kunnen verwezenlijken, hebben ze heel veel zelf gedaan. Zo zijn ze druk bezig geweest met o.a. het leren programmeren van een website, het leren maken van visuals voor de show en trailers voor op internet, het naaien van kostuums (waarvan het vierbenige steltloper kostuum wel echt het hoogtepunt was) en het bouwen van instrumenten zoals het wijnglazenorgel met ingebouwd licht, het arrangeren van de muziek en het construeren van de pop-up hoes.

Dit alles hebben ze gepresenteerd tijdens de live show première afgelopen juli in GROUNDS. Dit is een prachtige, onvergetelijke avond geworden die ze heel graag willen delen. Daarom hebben ze hier een dvd van gemaakt om deze samen met de cd uit te brengen in een luxe hoes. Maar dit kan alleen met jouw hulp.

Met al het spaargeld dat ze hadden hebben ze een heel mooi product kunnen maken. Nu hebben ze alleen nog hulp nodig om de laatste stap te kunnen zetten; het persen en uitbrengen van de  cd en dvd!

In ruil voor iedere donatie willen zij ook graag iets terug doen. Bekijk het op de website van voordekunst!

Voor meer informatie bezoek je de website van Mayra Orchestra. Wil je doneren, dan kan dat hier.

Popunie Live act The Cosmic Carnival op het Discovery Festival

discoberyOp vrijdag 27 september is het zover: De tweede editie van het Discovery Festival! Hét vooruitstrevende nachtfestival wat tegelijkertijd plaats zal vinden in drie steden; Amsterdam, Eindhoven én Rotterdam!

In Rotterdam vindt het festival voor de tweede keer plaats in samenwerking met het Erasmus MC en wordt de mooie ruimte van het Onderwijscentrum Erasmus MC tot festivallocatie omgetoverd. Ook het Museumpark zal deel uitmaken van Discovery Festival.

Samen met wetenschappers, kunstenaars, muzikanten, dj’s en bezoekers zet Discovery Festival een feest-met-inhoud neer. Dit jaar werken ze met een overkoepelend thema, namelijk No Order. Onderzoekers, wetenschappers, kunstenaars en muzikanten zijn op zoek naar de grenzen tussen de verschillende werkvelden. Tijdens deze nacht worden zij uitgedaagd om de chaos te omarmen en dwarsverbanden te leggen tussen nieuwe wetenschap, kunst, design en muziek!

Er zijn optredens van onder andere Popunie Live act The Cosmic Carnival, Goslink en All Shall Be Well.

The Cosmic CarnavalThe Cosmic Carvial is in 2013 één van de tien uitverkoren Popunie Live acts, die een jaar lang in het zonnetje gezet worden ter promotie en ter stimulering van hun carrière. In dit kader neemt The Cosmic Carnival later dit jaar een Re:VERSION clip op en waren ze op 5 mei te zien op de Popunie Live @ SENA Talent Stage tijdens het Bevrijdingsfestival Zuid-Holland en Oerol. Bekijk alle Popunie Live artiestenprofielen hier.

De kaartverkoop is gestart. Dus wil je een toffe avond uit, waarbij wetenschap, kunst & muziek centraal staan, reserveer dan de datum in je agenda en koop alvast je kaarten via de website!

Wordt vrijwilliger
De organisatie is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers voor de opbouw, publieksbegeleiding, productionele ondersteuning, horeca en nog veel meer! Vind je het leuk om een festival vanaf de andere kant mee te maken, maar zeker ook niet de beroerdste om de handen uit de mouwen te steken? Meld je hier aan!

Extra informatie
Datum: Vrijdag 27 september
Locatie: Onderwijscentrum Erasmus MC en Museumpark, Rotterdam
Aanvang: 20:00 uur
Entree: 8,50 euro / 6 euro (CJP/Student)

Nodig hier je vrienden uit en voor meer informatie bezoek je de website van het Discovery Festival.