Foto-verslag: Releaseshow Bob Spanish in De Kroepoekfabriek

Afgelopen vrijdag 16 februari stond Bob Spanish in een goed gevulde De Kroepoekfabriek in Vlaardingen. De uit Maassluis afkomstige rapper bracht op 9 februari zijn nieuwe ep Adembenemend uit en de release moest natuurlijk goed gevierd worden! Ook de Rotterdamse hiphopper Eusebio, de Zwolse rapper Yuwno en de Maassluise house/hiphop dj David Bothof waren erbij. Fotograaf Ron van Rutten was erbij en maakte voor ons het volgende fotoverslag!

2024: Music Support Zuid-Holland - Bob Spanish 'Adembenemend' Releaseshow - De Kroepoekfabriek


Fotograaf Ron van Rutten

De ep releaseshow van Bob Spanish werd mede mogelijk gemaakt door Music Support Zuid-Holland.

Music Support: Roets in BIRD

In januari bracht Roets zijn nieuwe album Ergens In Mijn Hoofd uit. Een nieuwe release moet natuurlijk wel gevierd worden, dus brengt hij morgen, vrijdag 16 februari zijn catchy beats en bars naar BIRD!

Roets is een veelzijdige artiest met een uitzonderlijk gevoel voor melodie en meeslepende muzikale producties. Hij legt zijn gevoel op een track en weet de scene keer op keer te verbazen met zijn unieke stemgeluid. Hij staat bekend om zijn persoonlijke lyrics, waarin hij moeiteloos schakelt tussen rauwe woorden en hoopvolle, filosofische lines. In 2020 kwam zijn album Dromen in Kleur uit, maar een opvolger kwam er tot op heden nog niet. Tot nu met Ergens In Mijn Hoofd!

Roets staat in BIRD niet alleen, want voor de gelegenheid neemt hij ook nog mede-Rotterdammers Vlins en Laura Yasmin mee! Aanwezig zijn kan nog, want tickets zijn nog verkrijgbaar. Tickets kosten €19,50 in de voorverkoop en €20,- aan de deur. Kijk voor meer info op de site van BIRD.