Delouise, Mink Quispel en Miekiefire @ Eetcafé Opa

De drie Rotterdamse zangeressen/singer-songwriters Delouise, Mink Quispel en Miekiefire gaan een unieke avond bezorgen in Eetcafé Opa op zaterdag 23 maart.

opa

Alle drie afzonderlijk al zo goed als legendarische acts, de ene door Coldplay aanbevolen, de andere in het voorprogramma van Beth Hart en de andere met spectaculaire tribute shows van Annie Lennox en David Bowie. Op 23 maart gaan ze alle drie op nonchalante wijze hun songs ten gehore brengen, sommige gezamenlijk en andere solo. Laat je verwennen en laat deze onvergetelijke avond niet aan je voorbij gaan!

Extra informatie
Datum: Zaterdag 23 maart
Locatie: Eetcafé Opa, Witte de Withstraat 49a, Rotterdam
Aanvang: 22:30 uur
Entree: gratis

Voor meer informatie bezoek je de website van Café Opa.

Schrijf je in voor De Beste Singer/Songwriter van Nederland

Singer/songwriters opgelet! De succesvolle eerste serie van De Beste Singer-Songwriter van Nederland krijgt een vervolg. Heb jij een stem als die van Douwe Bob, schrijf je even catchy nummers als Nielson en ben je net zo’n performer als Mattanja? Geef je dan nu op!

Schrijf jij je eigen teksten en melodieën, kun je zingen, kun je jezelf muzikaal begeleiden en ben je in de periode mei tot en met juli 2013 goed beschikbaar? Vul dan de vragenlijst op de website in.

bestevannederland

Upload een foto en natuurlijk een YouTube-video waarin je live een eigen nummer ten gehore brengt. Let op: het nummer moet een door jezelf geschreven melodielijn hebben, voorzien zijn van een zelfgeschreven tekst en ingezongen en gespeeld zijn door jou zelf.

Wie weet wordt je door Giel uitgenodigd en maak je kans op de titel De Beste Singer-Songwriter van Nederland. Bovendien is er flink wat air- en stagetime te winnen; de ultieme prijs voor elke beginnende artiest.

De deadline voor de inschrijvingen is op 1 april 2013.

Voor meer informatie bezoek je de website van De Beste Singer-Songwriter van Nederland.