David Groeneweg promoot soloplaat op Gouwestad Radio

davidgroeneweg-kleinVrijdag 9 januari is singer/songwriter David Groeneweg te gast in het Gouwestad Radio muziekprogramma Going Underground.

Rotterdammer David Groeneweg brengt onder de naam David & The Circumstances op donderdag 29 januari zijn soloplaat This Part Of Me uit. Hierop laat hij de gierende Indierock gitaren voor wat ze zijn en speelt ingetogen, minimalistische nummers op gitaar en piano. Tijdens de uitzending komt David meer over zijn muziek vertellen en laat hij ook een aantal nummers live horen.

Going Underground is iedere vrijdagavond van 19 – 20 uur live te beluisteren op Gouwestad Radio, 97.7 FM (kabel), 106.2 FM (ether) en via de website als livestream. Herhalingen zijn op dinsdag en woensdag van 19 – 20 uur, waarna de uitzending nog vier weken online terug te luisteren valt via Uitzending Gemist.

Band Boost 2015 dendert door

Band Boost 2015Na een succesvolle eerste voorronde van Band Boost 2015 is het nu tijd voor de tweede ronde. Op zaterdag 10 januari vindt de voorronde Pop/Rock plaats in de Talent Stage in het Energiehuis. 

De Band Boost is dé bandcompetitie in Dordrecht en omstreken. De competitie houdt vier voorrondes in de categorieën Loud, Pop, Rock en Pop/Rock. Tijdens deze vier verschillende voorrondes komen muziekliefhebbers, programmeurs en muzikanten bijeen om het nieuwste aanstormende poptalent ontdekken.

Op zaterdag 10 januari is het tijd voor de tweede voorronde in de categorie Pop/Rock. De volgende bands zullen tegen elkaar strijden om een finaleplaats of een plek in de halve finale:

Awash – pop – Breda/Tilburg
Golden Caves – atmosferische rock – Rotterdam
Inero – pop – Dordrecht
Loft52 – Pop – Dordrecht
Sealex – pop/rock – Gorinchem

De bands worden door zowel een vakjury als door het publiek beoordeeld. De publiekswinnaars strijden tegen elkaar in de halve finale en de jurywinnaars gaan direct door naar de finale, die op zaterdag 25 april in de Power Stage in het Energiehuis plaats vindt.

Wil je meer weten over de Band Boost?
Een overzicht van alle data, meer informatie over de competitie vind je op de website van de Popcentrale (organisator van de Band Boost). Kijk en luister via hier naar de bands van voorronde twee.

Deze avond wordt mede gefinancierd door Popunie Music Support Zuid-Holland.