Crawl Back haalt internationale band Vanna naar Capelle aan den IJssel

Vanna-Summer-No Dates1Langzaamaan worden de zomertours van bands bekend, zo ook die van Vanna. Crawl Back heeft deze band weer exclusief naar Nederland weten te halen. Ditmaal naar Capsloc te Capelle aan den IJssel.

Op 28 juni zullen deze Amerikanen ons kikkerlandje aan doen. Vorige maand kwam hun nieuwste album genaamd The Few and The Far Between uit en dit album sloeg in als een bom! Enorm veel lovende reviews, positieve reacties en een goede verkoop. Twee bands zullen de support verzorgen, waarvan er één de lokale metalcoreband For Victory zal zijn. De andere support band is tevens als de ticketprijs en tijden nog niet bekend.

Extra informatie
Datum: Vrijdag 28 juni
Locatie: Capsloc, Pelikaanweg 3, Capelle aan den IJssel (drie minuten loopafstand van metrostation Capelle centrum)
Aanvang: nog niet bekend
Entree: nog niet bekend

Voor meer informatie bezoek je de website van Crawl Back.

DuvelVibes sessies vanaf mei in BIRD

AshtraynutzDuvelVibes geeft getalenteerde muzikanten de kans zich te laten zien en horen op de beste podia van Nederland. In BIRD kun je iedere woensdag kennismaken met nieuw soul-en jazztalent. Met in mei optredens van Ashtraynutz, Tim Wes, Gianni Noten en LeslieNielsen.

Na een miniconcert door de jonge talenten gaan we door met de vertrouwde woensdagavondsessie. Met als gastheer de jonge bassist Ronlé Rouse (Ron-Le-Bass) zullen de musici van de DuvelVibes Talent Sessions de sterren van de hemel jammen in dé muzikale speeltuin van Rotterdam. Hieronder vind je meer informatie over de talenten.

Wo. 8 mei: Ashtraynutz
Geïnspireerd door o.a. Tom Waits, J. Dilla en Jamie Lidell maakt Ashtraynutz een dynamische mix van hiphop, soul, blues, jazz en folk. Het donkere, enigszins raspende stemgeluid van leadzanger en componist Joël geeft de rootsy invloeden van Ashtraynutz een eigentijdse, frisse sound. Line-up: Joël Gaerthé (vocals), Darryl Ciggaar (drums), Nick Croes (gitaar), Bill Mookhoek (bas), Joel Dielemans (keys), Tess Gaerthé (backing vocals).

Wo. 15 mei: Tim Wes
Het werk van Tim Wes is één van de meest ritmische antwoorden op vragen over de toekomst van jazz. Met zijn hoorn blaast hij het stof van wat sommigen bestempelen als “muziek voor oudjes” en laat hij horen dat zijn nummers zowel modern als fris zijn.

Wo. 22 mei: Gianni Noten
Gianni Noten maakt pas twee jaar muziek, maar is nu al een opvallende soulzanger en entertainer. Naast muzikant is hij ook acteur en danser. Zijn shows zijn dan ook hele belevingen en met zijn neo-soul en funk weet hij het publiek altijd mee te slepen.

Wo 29 mei: LeslieNielsen
De driekoppige band LeslieNielsen mixt vintage en state-of-the-art-instrumenten voor hun creatie van vette, funky beats. Met hun combinatie van jazz, soul, hip hop en funk zorgen ze voor een optreden waarbij niemand kan blijven stilstaan. Line-up: Bas van der Wal (gitaar), Niels Spee (keys), Salle de Jonge (drums).

Extra informatie
Wanneer: iedere woensdag
Locatie: BIRD, Raampoortstraat 26, Rotterdam
Aanvang: 21.30 uur
Entree: gratis

Voor meer informatie bezoek je de website van BIRD.