Convoi Exceptional, C. C. Grand en Uit Volle Borsten op benefiet in De Kroepoekfabriek

convoiexDe jonge wielrenners van team VLD bereiden zich momenteel voor om in juni drie keer de Franse Mont Ventoux op te fietsen. Hiermee willen zij een bijdrage leveren aan de zoektocht naar de behandeling van ALS. Hierdoor wordt de mogelijkheid geschapen om medicijnen en/of behandelingsmethoden te ontwikkelen om deze vreselijke zenuw- en spierziekte te kunnen bestrijden.

Om geld in te zamelen voor deze heldhaftige fietstocht organiseert team VLD op vrijdagavond 15 maart een niet te missen avond vol muziek. Met niets en niemand minder dan de geweldige mannen van Convoi Exceptional, C. C. Grand en Uit Volle Borsten.

Reizend met een trommel van Rotterdam naar Parijs; zo is in 2006 Convoi Exceptional ontstaan. Het aantal optredens groeide en de mannen speelden écht overal. Ze deden dit onder andere samen met bands Boo!, New Cool Collective en Will and the People en maakte ook een aantal korte ritmische scènes voor het kinderprogramma Sesamstraat.

C. C. Grand is singer-songwriter Corvin Keurhorst, begeleid door guitarist Rutger van Houwelingen, bassist Casper van Hattum en groovende drummer Stefan Bakker. De heren maken een mix van pop, soul en rock met de nodige americana-invloeden. De voorliefde voor een goede melodie vermengd met een lekkere groove en de indrukwekkende stem van zanger Corvin zijn kenmerkend voor de muziek van C .C. Grand.

Uit Volle Borsten is een theatraal dameskoor uit Vlaardingen. Met een prachtig repertoire en hun bijzondere outfits weten ze altijd weer het publiek te verrassen.

Je kunt nu al geld doneren aan Team VLD via deze pagina.

Extra informatie
Datum: Vrijdag 15 maart
Locatie: De Kroepoekfabriek, Koningin Wilhelminahaven ZZ 2a, Vlaardingen
Aanvang: 21:00 uur / Deur open: 20:00 uur
Entree: 10 euro (vvk) / deur: 12 euro
Bezoekers met een Rabobankpas ontvangen 50% korting op de ticketprijs!

Voor meer informatie bezoek je de website van De Kroepoekfabriek.

Horizontoer is op zoek naar talentvolle, nieuwe acts

horizontoerHorizontoer is een zeilend festival langs de Waddeneilanden dat altijd in augustus plaatsvindt. Dit festival is altijd op zoek naar talentvolle, unieke acts.

Onderdeel van het programma is het stimuleren van aankomende talenten op muziek- en theatergebied. In 2012 werd voor het eerst een speciaal talentenprogramma aan aanstormend talent gelanceerd, een Masterclass gegeven door ervaren, bekende professionals uit de muziekwereld. Na het grote succes van deze pilot wordt het programma ook in 2013 aangeboden.

Gedurende de toer helpen coaches Tjeerd Bomhof en Anton Arema de talenten niet alleen hun muziek te verbeteren, maar geven ze ook advies op het gebied van performance en het leven als artiest.

De inschrijving is uitgsteld tot 31 maart!

Ben jij singer/songwriter en wil jij in 5 dagen tijd je skills aanzienlijk verbeteren en veel live-ervaring opdoen? Surf dan naar de website en meld je aan!