Aanvraag Sena Muziekproductiefonds reeds mogelijk

senaaaaProfessionele muzikanten, die niet genoeg middelen hebben voor een kwalitatief hoogwaardige geluidsopname, kunnen weer een beroep doen op het Sena Muziekproductiefonds. Er zijn drie aanvraagtermijnen vastgesteld voor 2014. De eerste tranche loopt tot en met 16 maart.

Er kan een aanvraag worden gedaan voor een financiële ondersteuning van maximaal 5000 euro, welke voor twee derde uit een schenking en één derde uit een lening bestaat.

De tranches voor 2014 zijn als volgt:
Tranche 1: 15 november 2013 t/m 16 maart 2014
Tranche 2: 17 maart 2014 t/m 29 juni 2014
Tranche 3: 30 juni 2014 t/m 16 november 2014

Met drie aanvraagtermijnen en ruim 200 aanvragen was het fonds, dat in 2012 van start ging, ook in 2013 een succes.

Vragen? Stuur een e-mail naar sociaalcultureel@sena.nl.

Alle Nederlandse musici uit alle muziekgenres kunnen een aanvraag doen. Meer informatie over het fonds en de voorwaarden zijn te vinden op de website van Sena.

De Wet presenteert debuut-ep in exclusieve Nachtclub White’s

De Wet 04De Rotterdamse band De Wet heeft haar debuut-ep Beg For More uit en dat gaan zij in stijl vieren. Tussen hun vele optredens door geeft de band een releaseparty in de meest exclusieve Nachtclub van Nederland: White’s in Rotterdam!

De show zal gefilmd worden en er is bijpassend entertainment. De Wet heeft haar debuut-ep Beg For More uitgebracht op onder andere iTunesGoogle Play en Spotify. De ep is na de release lovend ontvangen. Johan Derksen is razend enthousiast. Popunie: “alles klopt, bluesrocksongs met kop en staart èn een klassieke hook.” Bluesmagazine oordeelt dat Beg For More een verrassend, meeslepend en niet alledaags debuutalbum is en dat De Wet een band is die we in de gaten moeten houden.

Roger Groen, bassist van De Wet, is blij met dit optreden. “Ik vind het ook wel eens een keertje leuk om daar gewoon muziek te maken.” Voordat je later denkt: “was ik dáár maar bij geweest”, kun je je nu aanmelden voor de gastenlijst.

Extra informatie
Datum: woensdag 12 maart
Locatie: Nachtclub White’s, Westzeedijk 94 Rotterdam
Aanvang: 17:00 uur
Entree: toegang alleen via de gastenlijst / stuur uiterlijk zaterdag 8 maart een mail naar info@dewetmusic.com. Vanaf 18 jaar.

Voor meer informatie bezoek je de website van De Wet.