A Christmas Eve with Wolf In Loveland & Friends in Rotown

Wolf_In_Loveland-byMeginZondervan-18 webfotoEén van de meest opvallende nieuwkomers in de Rotterdamse popscene is zonder twijfel Wolf In Loveland. De formatie won vorig jaar nog de Grote Prijs van Zuid-Holland in de categorie Singer/Songwriter en heeft inmiddels een levendige gemeenschap aan opkomende muzikanten om zich heen verzameld. Er is volgens Rotown dan ook geen twijfel dat zij de meest geschikte formatie zijn om op de avond vóór kerst een bijzondere sessie avond te hosten.

Ter gelegenheid nodigt Jan Minnaard (de drijvende kracht achter Wolf In Loveland) de speerpunten van de Rotterdamse Popscene uit. Samen met leden van o.a. The Circumstances en Bermuda Square vertalen ze op kwalitatief hoogwaardige wijze, maar met dat juiste snufje kitsch, een selectie van je favoriete kerst klassiekers geheel in eigen stijl. Verwacht ook eigen werk aansluitend op de ware kerstgedachte, welke na de 24e natuurlijk onlosmakelijk zijn verbonden met het begin van een mooie traditie.

Wolf In Loveland is in 2013 één van de tien uitverkoren Popunie Live acts, die een jaar lang in het zonnetje gezet worden ter promotie en ter stimulering van hun carrière. In dit kader heeft de act bovenstaande Re:VERSION clip opgenomen en waren ze onder andere te zien op Metropolis. Bekijk alle Popunie Live artiestenprofielen hier.

Extra informatie
Datum: dinsdag 24 december
Locatie: Rotown, Nieuwe Binnenweg 17, Rotterdam
Aanvang: 21:30 uur
Entree: gratis

Voor meer informatie bezoek je de website van Rotown.

Foto: Megin Zondervan

Rotterdamse dancescene op de bres voor Serious Request

Rotterdam Request
Van woensdag 18 december tot en met dinsdag 24 december staat het Glazen Huis van 3FM
Serious Request op het Wilhelminaplein in Leeuwarden. Maar ook aan de andere kant van het land is men actief bezig voor het goede doel. Op zaterdag 21 december komt tijdens Rotterdam Request een groot deel van de Rotterdamse techno- en house scene samen voor een fundraiser. Inclusief stevige line-up. Op DJBroadcast lazen we een interview met programmeur Sjoerd Post over dit initiatief.

‘Het Rode Kruis vroeg mij voor de programmering. Van daaruit is het idee ontstaan om zoveel mogelijk partijen uit Rotterdam bij elkaar te krijgen en ons met zijn alle sterk maken voor het goede doel’, zegt Post. De line-up bij elkaar zoeken ging hem gemakkelijk af. ‘Ik had nog een podium kunnen programmeren, iedereen was zo enthousiast.’

De opbrengst van de kaartverkoop gaat volledig naar het goede doel, en op het feest zullen er daarnaast inzamelingsacties zijn. Het wordt gehouden op de achtste etage van het Groothandelsgebouw, waar maximaal 800 tot 1000 man in passen. Post: ‘Met z’n allen kunnen we veel bereiken.’

Op zaterdag 21 december van 16:00 uur tot 23:00 in het Groothandelsgebouw wordt Rotterdam Request gehouden.
Kaarten kosten € 10,00. De gehele opbrengst gaat naar het goede doel.
Give Soul verzorgt de officiële afterparty in de Maassilo van 23:00 uur tot 06:00 uur.

Line-up:
– Michel de Hey (Hey! Records)
– Jeff Solo (Niko, Now & Wow)
– Khalil & Steven Pieters (Triphouse Rotterdam)
– Joey Daniel & Jeff Moore (300MPH)
– Nino&Frankie (CONTRA, Noah)
– Pop On Acid (Housekamer, Pastel)
– D-Ribeiro (The ❤ Below)
– Karim Soliman (Give Soul)
– Timeaux & Post (Soda, Sober-Music)
– Moody Mehran (Juke-Box, Triphouse Rotterdam)
– Tenpa & Jorge Spencer (SODA, Liber Artista, Triphouse Rotterdam)
– Beau Zwart LIVE (Give Soul)
– Eelco Dane (MODULAR | MUSIC)
– Lager (Undertone)
– Th’Acquisition & Seanxx (Keep it Movin’, Subtractive)
– O’Henn, Mesojorny, Mr. Nice Guy, Deville & MC Greg (HEAVY LOAD)
– Job Smit & Marc Nolte (Kapot Rotterdam)
– Jeremaine S. (Niko, Vintage)
– Ben Fresh (Sober Music)

Voor meer info over deze fundraiser ga je naar de site van DJBroadcast.

Bron: DJBroadcast