Dichter brengt nieuw nummer uit

Dichter - Het Perfecte PlaatjeDichter heeft een nieuw nummer uitgebracht getiteld Het Perfecte Plaatje. Het is een remix van het nummer Laat Maar Komen van MC Fit & Jayh.

Bij het horen van het origineel werd Dichter zo geïnspireerd dat hij er een eigen draai aan wilde geven. Om de kern te behouden en ook de artiesten eer te tonen hoor, je zowel MC Fit als Jayh terug. De remix is gedaan door Dichter zelf .

http://youtu.be/Y8SMmVKg8Lk
Dichter – Het Perfecte Plaatje

Dichter is in 2013 één van de tien uitverkoren Popunie Live acts, die een jaar lang in het zonnetje gezet worden ter promotie en ter stimulering van hun carrière. In dit kader neemt Dichter later dit jaar o.a. een Re:VERSION clip op. Bekijk alle Popunie Live artiestenprofielen hier.

Voor meer informatie bezoek je de website van de Dichter. Je kunt de Dichter ook volgen op Twitter.

 

Win kaarten voor Soul Birds in BIRD

soulbirdsOnlangs kon je op de Popunie website kaarten winnen voor de cd-release van Tasha’s World in BIRD en nu is er weer een leuke winactie opgesteld! Dit keer door de organisatie van Soul Birds: Soul of Santai. Je kan namelijk 1×2 kaarten winnen voor Soul Birds op zaterdag 27 april. Soul Birds wordt mede gefinancierd door Popunie Music Support Rotterdam.

Wat moet je doen? Je hoeft alleen maar een mailtje te sturen naar francis@popunie.nl met als onderwerp ‘Soul Birds’.

Iedere editie staat de muziek in het teken van soul, jazz, funk en r&b. Om de maand zullen er bestaande en opkomende talenten uit Nederland live on stage te zien zijn. De band bestaande uit ervaren musici; Demis Marcus (drums), Jeff Sopacua (guitar), Lennart Temmink (Keys and Hammond) en Leo Mongula (bassguitar), zorgen samen met onze Soul Birds gegarandeerd voor een soulvolle avond in Rotterdam. Zowel eigen repertoire als bekende classics zullen elkaar in een rap tempo opvolgen.

De April Birds zijn Bellita Carol, Donna Lugassy, Romy en de groep R&B Experience (Jared Hiwat, Nigel Brown, Elton Kroon & Marvin Keerveld). De Nederlandse singer/songwriter Bellita Carol heeft een passie voor gospel, jazz en soulmuziek, maar gooit ook een lekkere reggae twist in haar muziek. Ook Bellita gaat deze avond een aantal eigen nummers laten horen on stage. Geïnspireerd door R&B, jazz, soul en hip hop , is opkomend talent Donna Lugassy met haar 18 jaar een heuse aanwinst voor 010. Voor Romy is muziek haar leven. Muziek gaat verder dan een passie. Het is een gevoel, een levensstijl. Romy haalt haar inspiratie uit bandjes uit de jaren ’60 en ’70 maakt en laat een combinatie van rock en soul horen.

Tot slot staan in R&B Experience vier artiesten centraal. Met ieder een eigen solo carrière, zijn de heren als groep bekend van de R&B Nineties Theater Tour. Met je ticket voor Soul Birds kan je vanaf middernacht tot in de late uurtjes genieten bij In Living Color, een audiovisueel soul spektakel van beeld en geluid, met niemand minder dan DJ Rob Manga en VJ Supreme Cuisine tevens bekend van Legends in Paradiso. Nieuwsgierig? Met dank aan Soptimus Prime kun je deze swingende mix downloaden om alvast in de stemming te komen.

Extra informatie
Datum: Zaterdag 27 april
Locatie: BIRD, Raampoortstraat 29, Rotterdam
Aanvang: 21:00 uur
Entree: 15 euro (hiermee heb je toegang tot Soul Birds en In Living Color. Tevens is er een combi diner ticket beschikbaar voor 25 euro)
Er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Wees er bijtijds bij!

Voor meer informatie bezoek je de website van BIRD.