Tweede editie Rotterdam Riot in WORM, Tiki’s, V11 en Rotown

ROT RIOT FINAL WEBIn het weekend van 9 en 10 mei vindt de tweede editie van Rotterdam Riot plaats. Gedurende twee dagen wordt de Rotterdamse binnenstad overgenomen door punkrockers en garage kids. Er spelen achttien bands uit zo’n twaalf verschillende landen, verspreid over vier locaties in het centrum.

De start is vrijdag 9 mei om 16:00 uur in Tiki’s Bar & Grill met vanaf 18:00 uur de Canadese power-punk-garage band Needles//Pins. Vanaf 20:00 uur staan er vervolgens zes bands verdeeld over twee podia in WORM. Onder andere de Rotterdamse punkrockers Accelerators, Toys That Kill uit San Diego en de Italiaanse ’77 glam punk sensatie Giuda, die voor het eerst in Nederland speelt.

De volgende dag gaat het feest al vroeg door op lichtschip V11 in de Wijnhaven. Vanaf 14:00 uur is iedereen welkom voor de lunch en/of alvast een drankje. Vanaf 15:00 uur in het ruim van het schip, punkrock van onder andere Get Dead (USA/FAT WRECK) en het Haarlemse The Tabascos. Op het deck van het schip worden er door onder meer Rob Lynch (UK) en onze eigen Rotterdamse Bat Bites akoestische sets uitgevoerd. De Rotterdam Riot sluit net zoals vorig jaar af in Rotown. Op het programma 90’s trash punk van The Fuzzbrats, poppunk perfectie van de Australische punkrock girls The Spazzys, maar ook Spike van Zoest die met zijn maten van The Deaf langskomt. Als afsluiter Wau Y Los Arrrghs!!! uit Valencia (Spanje). “Todo Roto”, oftewel Alles Kapot, is hun devies.

Beide avonden zullen verschillende rock ’n roll dj’s je de nacht door helpen. Een passe partout kost 17,50 euro. Losse avond tickets zijn 10 euro en het vroege programma in Tiki’s en V11 is helemaal gratis!

Tijdschema
Voor meer informatie bezoek je de website van Rotterdam Riot.

De Skaggerz op Roparun benefietavond in Baroeg

mark foggoOp zaterdag 10 mei speelt Mark Foggo’s Skasters in Baroeg tijdens de Roparun benefietavond. Het voorprogramma wordt verzorgd door de Rotterdamse skaband De Skaggerz.

De stichting Roparun zet zich in voor kankerpatiënten. Deze stichting verzamelt onder andere geld in door middel van een estafetteloop van Parijs en Hamburg naar Rotterdam. Al enige jaren organiseert Baroeg een benefietavond om dit goede doel te steunen.

Dit benefietconcert wordt mede mogelijk gemaakt door het Sparta Supporters Running Team (SSRT). Zij lopen dit jaar voor de zestiende keer mee met de Roparun.

De Skaggerz op Bevrijdingsfestival Zuid-Holland 2014 (Sena Talent Stage powered by Popunie)

Tijdschema
20:00 uur – 21:00 uur: De Skaggerz
21:30 uur – 23:00 uur: Mark Foggo’s Skasters

Extra informatie
Datum: zaterdag 10 mei
Locatie: Baroeg, Spinozaweg 300, Rotterdam
Aanvang: 20:00 uur / deur open: 19:00 uur
Entree: 10 euro

Nodig hier je vrienden uit en voor meer informatie bezoek je de website van Baroeg.