The Bullfight brengt derde album uit bij Brandy Alexander Recordings

the bullfight press flyerThe Bullfight brengt op 30 mei haar derde langspeler, getiteld La Chasse, uit op Brandy Alexander Recordings. De plaat zal gepresenteerd worden in Theater Walhalla op zaterdag 30 mei en de kaartverkoop is reeds gestart. Hierna is La Chasse te koop via de site van The Bullfight, bij hun optredens en bij de lokale platenzaak. Het album is zowel op cd als op vinyl verkrijgbaar.

Na het door de media erg goed onthaalde tweede album Stranger Than The Night (Tocado Records, 2010), brengt The Bullfight haar derde album uit op het vers opgerichte platenlabel Brandy Alexander Recordings. Rotterdams underground-icoon Mark Ritsema (Spasmodique) versterkt de band op gitaar. Daarnaast hebben de Rotterdamse zangeressen Daisy Cools en Linda Kreuzen (bekend van De Beste Singer-Songwriter Van Nederland) de plaat aangevuld met hun stemgeluid. Op de site van de band is een preview te horen en de komende periode worden optredens en liedjes toegevoegd.

Win een gratis exemplaar van La Chasse!
Maak een selfie met een eerder uitgebracht Bullfight-album en post deze op de Facebook-site van The Bullfight. Hoe bizarder (of sensueler) de foto, des te hoger de score! 20 mei worden de beste twee selfies beloond met een gratis album (cd of lp).

Extra informatie over de releaseparty
Datum: donderdag 30 mei
Locatie: Kantine Walhalla, Veerlaan 9
Aanvang: 21.30 uur
Entree: € 10,-

Meer informatie over de releaseparty in Walhalla vind je hier.
Wil je meer weten over The Bullfight? Bezoek hun website of hun Facebookpagina.

Laatste vijf dj’s door naar voorronde Kunstbende Zuid-Holland!

Kunstbende Zuid-Holland winnaars 2e selectieronde DJKunstbende is de landelijke wedstrijd voor jong creatief talent in de leeftijd van 13 t/m 18 jaar. Er zijn acht categorieën: DJ, Muziek, Dans, Expo, Fashion, Film, Taal en Theater. Voor de categorie DJ in Zuid-Holland hebben zich meer dan 30 dj’s ingeschreven waardoor er twee extra selectieronden nodig waren. Zondag 19 april vond de tweede selectieronde plaats in HOOP in Den Haag en hier wisten de laatste vijf dj’s zich te plaatsen voor de voorronde op zondag 3 mei in het Paard van Troje in Den Haag.

Winnaars tweede selectieronde dj
In totaal stonden er maar liefst 12 jonge dj’s op het podium. Uiteindelijk wisten Arsalan (Arsalan Akhondi uit Rijswijk), DJ Flor (Florent Labrujere uit Leiden), Oliver ’n Criss (Olivier en Crispijn uit Wassenaar) en Cool&Rush (Noah de Smit uit Rotterdam) de jury te overtuigen. Tot slot kreeg Mind Theory (David van der Lee uit Alkmaar) de stem van het publiek en hij staat hierdoor ook op zondag 3 mei in het Paard van Troje.

Eerste selectieronde dj
De eerste selectieronde vond plaats op zondag 12 april in de Kroepoekfabriek in Vlaardingen. Hier traden 16 dj’s op om een plek in de voorronde te bemachtigen. Ook hier zijn vijf dj’s geselecteerd: DJ Finex, DJ S!RENE, DJ Taluco,Tim Franklin en DJ Q.

Alle acts gaan zich de komende weken keihard in het zweet werken om er op 3 mei in het Paard van Troje met de hoofdprijzen vandoor te gaan.

Voor meer informatie over de Kunstbende en de voorronde, ga je naar de website.